Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Linear Phase Multiband Compressor (Digitaal product)

De Waves Linear Phase Multiband Compressor is een krachtig hulpmiddel voor transparante en nauwkeurige dynamische controle over vijf frequentiebanden. In tegenstelling tot traditionele multibandcompressoren maakt hij gebruik van lineaire...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Linear Phase Multiband Compressor (Digitaal product)

Waves Linear Phase Multiband Compressor (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2839. | ID: 1138740

Waves Linear Phase Multiband Compressor (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

De Waves Linear Phase Multiband Compressor is een krachtig hulpmiddel voor transparante en nauwkeurige dynamische controle over vijf frequentiebanden. In tegenstelling tot traditionele multibandcompressoren maakt hij gebruik van lineaire fasefiltering om fasevervorming te voorkomen, zodat uw mixen helder en gefocust blijven, zelfs bij zware compressie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Vijf onafhankelijke bands: Verdeel uw audio in vijf frequentiebereiken en pas compressie-instellingen op elke band afzonderlijk toe.
  • Lineaire fasefiltering: Behoudt de faseverhoudingen van uw audio, wat resulteert in een transparanter en natuurlijker geluid, zelfs bij zware compressie.
  • Uitgebreide controles: Elke band beschikt over drempel-, bereik-, aanvals-, release- en versterkingsregelaars, zodat u de compressie aan elk frequentiebereik kunt aanpassen.
  • Midden-/zijverwerking: Verwerk onafhankelijk de midden- (mono) en zijcomponenten (stereo) van uw signaal voor verbeterd stereobeeld en breedtecontrole.
  • Externe zijketen: Activeer de compressie met een extern signaal voor creatieve ducking- en pompeffecten.
  • Intuïtieve interface: De visuele weergave van het frequentiespectrum en de compressie-instellingen door de plug-in maakt het eenvoudig om het perfecte geluid in te stellen.

Toepassingen: Ideaal voor transparante mastering, nauwkeurige mixbuscompressie en gedetailleerde dynamische controle van individuele tracks.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD