Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Linear Phase EQ (Digitaal product)

Waves Linear Phase EQ is een uiterst nauwkeurige equalizerplug-in, ontworpen voor transparante en nauwkeurige toonvorming. In tegenstelling tot traditionele EQ's maakt het gebruik van lineaire fasefiltering om fasevervorming te voorkomen, wat een...
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Linear Phase EQ (Digitaal product)

Waves Linear Phase EQ (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2868. | ID: 1138769

Waves Linear Phase EQ (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Linear Phase EQ is een uiterst nauwkeurige equalizerplug-in, ontworpen voor transparante en nauwkeurige toonvorming. In tegenstelling tot traditionele EQ's maakt het gebruik van lineaire fasefiltering om fasevervorming te voorkomen, wat een negatieve invloed kan hebben op de helderheid en het stereobeeld van uw audio. Dit maakt hem ideaal voor mastering en andere toepassingen waarbij sonische transparantie voorop staat.

Belangrijkste kenmerken:

  • Lineaire fasefiltering: Behoudt de faserelaties van uw audio, wat resulteert in een transparanter en natuurlijker geluid, zelfs met aanzienlijke EQ-aanpassingen.
  • Nauwkeurige controle: Biedt acht volledig parametrische banden met instelbare frequentie, versterking en Q (bandbreedte), waardoor chirurgische precisie in uw EQ-aanpassingen mogelijk is.
  • Hoogdoorlaat- en laagdoorlaatfilters: Verwijder ongewenste lage of hoge frequenties om uw mix op te schonen of om u te concentreren op specifieke frequentiebereiken.
  • Midden-/zijverwerking: EQ de midden- (mono) en zij- (stereo) componenten van uw signaal onafhankelijk van elkaar voor verbeterd stereobeeld en controle.
  • Spectrumanalyse-apparaat: Visualiseer de frequentie-inhoud van uw audio in realtime, zodat u probleemgebieden kunt identificeren en weloverwogen EQ-beslissingen kunt nemen.

Toepassingen: Ideaal voor mastering, mixbus-EQ en nauwkeurige toonvorming van individuele tracks. Het transparante geluid en de chirurgische precisie maken het tot een waardevol hulpmiddel voor elke audioprofessional.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD