Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves L3-16 Multimaximizer (Digitaal product)

De Waves L3-16 Multimaximizer is een professionele multiband piekbegrenzer en luidheidsmaximalisator, ontworpen om maximale luidheid en punch te leveren met behoud van helderheid en detail in uw mixen. Het biedt 16 onafhankelijke banden voor...
Direct downloaden
44,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves L3-16 Multimaximizer (Digitaal product)

Waves L3-16 Multimaximizer (Digitaal product)

44,99 €

Productcode: 1178-2854. | ID: 1138755

Waves L3-16 Multimaximizer (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

De Waves L3-16 Multimaximizer is een professionele multiband piekbegrenzer en luidheidsmaximalisator, ontworpen om maximale luidheid en punch te leveren met behoud van helderheid en detail in uw mixen. Het biedt 16 onafhankelijke banden voor nauwkeurige controle over de dynamiek van uw audio, waardoor het een ideaal hulpmiddel is voor het beheersen van ingenieurs en muziekproducenten die resultaten van de hoogste kwaliteit eisen.

Belangrijkste kenmerken:

  • 16 onafhankelijke bands: Verdeel uw audio in 16 instelbare frequentiebanden en pas afzonderlijke beperkings- en maximalisatie-instellingen toe op elke band.
  • Vooruitkijkende beperking: Anticipeert op binnenkomende pieken om een ​​transparantere en nauwkeurigere beperking te bieden, waardoor vervorming wordt geminimaliseerd en de audiokwaliteit behouden blijft.
  • Prioriteitscontrole: Geef prioriteit aan specifieke frequentiebanden voor beperking, zodat u zich kunt concentreren op de belangrijkste elementen van uw mix.
  • Adaptieve release: Past de releasetijd automatisch aan de kenmerken van uw audio aan, waardoor vloeiende en natuurlijk klinkende resultaten worden gegarandeerd.
  • Dithering: Bevat dithering-opties om kwantiseringsruis te minimaliseren bij het verminderen van de bitdiepte.
  • Midden-/zijverwerking: Verwerk onafhankelijk de midden- (mono) en zijcomponenten (stereo) van uw signaal voor verbeterd stereobeeld en breedtecontrole.
  • Intuïtieve interface: De visuele weergave van het frequentiespectrum en de beperkende instellingen door de plug-in maken het gemakkelijk om het perfecte geluid in te stellen.

Toepassingen: Ideaal voor mastering, mixbuscompressie en gedetailleerde dynamische controle van individuele tracks. Het is een veelzijdig hulpmiddel voor het maken van luide en impactvolle mixen met behoud van helderheid en detail.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD