Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Kramer HLS Channel (Digitaal product)

Waves Kramer HLS Channel is een veelzijdige kanaalstripplug-in die is ontworpen om warmte, aanwezigheid en karakter toe te voegen aan elke geluidsbron. Geïnspireerd door de mengtechnieken van Eddie Kramer, combineert deze plug-in EQ, compressie en...
Direct downloaden
34,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Kramer HLS Channel (Digitaal product)

Waves Kramer HLS Channel (Digitaal product)

34,99 €

Productcode: 1178-2864. | ID: 1138765

Waves Kramer HLS Channel (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Kramer HLS Channel is een veelzijdige kanaalstripplug-in die is ontworpen om warmte, aanwezigheid en karakter toe te voegen aan elke geluidsbron. Geïnspireerd door de mengtechnieken van Eddie Kramer, combineert deze plug-in EQ, compressie en harmonische verbetering om een ​​rijk, vintage-geïnspireerd geluid te leveren.

Belangrijkste kenmerken:

  • 3-bands EQ: Beschikt over een muzikale 3-bands EQ met zorgvuldig geselecteerde frequentiebereiken voor het vormgeven van uw geluid.
  • Kramer taartcompressor: Een uniek compressormodel gebaseerd op Kramers favoriete vintage compressor, bekend om zijn soepele en muzikale karakter.
  • Harmonische nivelleerder: Voegt subtiele harmonische vervorming en verzadiging toe aan uw signaal, waardoor de warmte en aanwezigheid worden verbeterd.
  • Stereo-verbreder: Breidt het stereobeeld van uw tracks uit en voegt diepte en dimensie toe aan uw mix.
  • Intuïtieve interface: De eenvoudige lay-out van de plug-in en de duidelijke visuele feedback maken het gemakkelijk om het perfecte geluid in te stellen.

Toepassingen: Ideaal voor zang, gitaren, drums, synths en andere instrumenten. Kan worden gebruikt op individuele tracks, bussen of de hele mix om warmte, aanwezigheid en karakter toe te voegen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD