Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Key Detector (Digitaal product)

Deze plug-in maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om nauwkeurig de toonsoort van elk audiofragment, nummer of volledige mix te bepalen. De Waves Key Detector vereenvoudigt het proces van sleuteldetectie, waardoor tijd wordt bespaard voor...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Key Detector (Digitaal product)

Waves Key Detector (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2772. | ID: 1138671

Waves Key Detector (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Deze plug-in maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om nauwkeurig de toonsoort van elk audiofragment, nummer of volledige mix te bepalen. De Waves Key Detector vereenvoudigt het proces van sleuteldetectie, waardoor tijd wordt bespaard voor muziekproducenten en technici door directe sleutelidentificatie en naadloze integratie met andere Waves-plug-ins.

Belangrijkste kenmerken: De Waves Sleuteldetector biedt nauwkeurige en efficiënte sleuteldetectiemogelijkheden.

  • AI-aangedreven sleuteldetectie: maakt gebruik van geavanceerde neurale netwerken om de sleutel en schaal (groot of klein) van elke audio-invoer te identificeren.
  • Directe sleuteloverdracht: Hiermee kan de gedetecteerde sleutel rechtstreeks naar Waves-plug-ins voor stemafstemming en harmonisatie worden verzonden, zoals Waves Tune, Waves Tune Real-Time, Waves Harmony en OVox.
  • Gebruiksvriendelijke interface: Vereenvoudigt het proces van sleuteldetectie met een intuïtieve en duidelijke interface.
  • Verbeterde workflow: Stroomlijnt de vocale productie door ervoor te zorgen dat alle gerelateerde plug-ins in de juiste toonsoort staan.

Verbeterde functies: De Key Detector combineert moderne AI-technologie met naadloze integratie voor een verbeterde audioproductie-ervaring.

  • Geoptimaliseerd voor hoogwaardige digitale verwerking.
  • Compatibel met verschillende DAW's en besturingssystemen.
  • Snelle installatie en eenvoudige bediening.

Toepassingen: De Waves Key Detector is ideaal voor muziekproducenten, vocalisten en geluidstechnici die nauwkeurige en snelle sleuteldetectie nodig hebben voor samples, tracks en volledige mixen. Het verbetert de workflow-efficiëntie en zorgt voor consistente sleutelinstellingen voor meerdere plug-ins.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD