Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves JJP Guitars (Digitaal product)

Waves JJP Guitars is een veelzijdige plug-insuite voor gitaarverwerking, zorgvuldig ontworpen in samenwerking met Grammy-winnende mixer Jack Joseph Puig. Het belichaamt de befaamde mixaanpak van Puig en biedt een uitgebreide toolkit voor het...
Direct downloaden
34,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves JJP Guitars (Digitaal product)

Waves JJP Guitars (Digitaal product)

34,99 €

Productcode: 1178-2909. | ID: 1138812

Waves JJP Guitars (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves JJP Guitars is een veelzijdige plug-insuite voor gitaarverwerking, zorgvuldig ontworpen in samenwerking met Grammy-winnende mixer Jack Joseph Puig. Het belichaamt de befaamde mixaanpak van Puig en biedt een uitgebreide toolkit voor het vormgeven en verbeteren van je gitaarklanken, of je nu met elektrische, akoestische of basgitaren werkt.


Belangrijkste kenmerken:

  • Drie verschillende modules:
    • JJP elektrisch: Op maat gemaakt voor elektrische gitaren, met versterkersimulatie, EQ, compressie en een unieke "Magic"-bediening voor die speciale Puig-touch.
    • JJP Akoestisch: Ontworpen voor akoestische gitaren, die hun natuurlijke klank verbeteren met EQ, compressie en ruimtelijke effecten.
    • JJP-bas: Een speciale basgitaarmodule, die krachtige toonvorming en dynamische controle biedt met een focus op lage frequenties.
  • Intuïtieve interface: De plug-in beschikt over een gebruiksvriendelijke interface waarmee u snel en eenvoudig geluid kunt bewerken.
  • Veelzijdige geluidsvorming: Met een breed scala aan bedieningselementen en parameters kunt u een breed spectrum aan gitaarklanken kiezen, van helder en helder tot zwaar vervormd en alles daartussenin.
  • Voorinstellingen door JJP: De plug-in wordt geleverd met een verscheidenheid aan presets die door Jack Joseph Puig zelf zijn gemaakt, en die direct toegang bieden tot zijn kenmerkende geluiden.

Toepassingen: Ideaal voor het opnemen, mixen en masteren van gitaren in elk genre, en biedt een krachtige en intuïtieve manier om professionele gitaarklanken te bereiken.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD