Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves IR360 Convolution Reverb (Digitaal product)

Waves IR360 Convolution Reverb is een krachtige surround reverb-plug-in die gebruik maakt van impulsresponsen (IR's) om ongelooflijk realistische en meeslepende akoestische omgevingen te creëren. Het is ontworpen voor surround sound-producties,...
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves IR360 Convolution Reverb (Digitaal product)

Waves IR360 Convolution Reverb (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2970. | ID: 1138873

Waves IR360 Convolution Reverb (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves IR360 Convolution Reverb is een krachtige surround reverb-plug-in die gebruik maakt van impulsresponsen (IR's) om ongelooflijk realistische en meeslepende akoestische omgevingen te creëren. Het is ontworpen voor surround sound-producties, waardoor u uw geluiden met ongeëvenaarde nauwkeurigheid en detail in een geluidsveld van 360 graden kunt plaatsen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Surround Convolutie-engine: Maakt gebruik van geavanceerde convolutietechnologie om audio in surround sound-formaten te verwerken, waaronder 5.1 en 7.1.
  • Uitgebreide IR-bibliotheek: Bevat een uitgebreide verzameling impulsreacties vastgelegd in ruimtes in de echte wereld, zoals concertzalen, kerken, opnamestudio's en buitenomgevingen.
  • Aangepast IR-laden: Laad uw eigen impulsreacties om unieke en gepersonaliseerde galmomgevingen te creëren.
  • 360 graden plaatsing: Positioneer uw geluiden nauwkeurig in de virtuele ruimte met behulp van de intuïtieve 360-graden plaatsingsbediening.
  • Controle van vroege reflecties: Vorm de vroege reflecties van de reverb voor een natuurlijker en realistischer geluid.
  • Vervaltijd en diffusiecontroles: Pas de vervaltijd en diffusie van de reverb aan, zodat deze bij de gewenste sfeer en karakter past.
  • EQ- en dempingsregelaars: Verfijn de frequentierespons van de reverb met een 5-bands EQ en dempingsregelaars.
  • Voorvertraging: Voeg een korte vertraging toe vóór het begin van de galm om een ​​gevoel van ruimte en scheiding te creëren.

Toepassingen: Ideaal voor filmmuziek, game-audio, postproductie en elk project dat meeslepende surround-sound vereist. Het is een veelzijdig hulpmiddel voor het creëren van een realistische kamersfeer, het toevoegen van diepte en dimensie aan geluiden en het nauwkeurig plaatsen van audio-elementen binnen een geluidsveld van 360 graden.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD