Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves IR-Live Convolution Reverb (Digitaal product)

Waves IR-Live Convolution Reverb is een gespecialiseerde convolutie-reverb-plug-in ontworpen voor live geluidstoepassingen. Het biedt een gestroomlijnde workflow en een verzameling hoogwaardige impulsresponsen (IR's) op maat gemaakt voor live...
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves IR-Live Convolution Reverb (Digitaal product)

Waves IR-Live Convolution Reverb (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2972. | ID: 1138875

Waves IR-Live Convolution Reverb (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves IR-Live Convolution Reverb is een gespecialiseerde convolutie-reverb-plug-in ontworpen voor live geluidstoepassingen. Het biedt een gestroomlijnde workflow en een verzameling hoogwaardige impulsresponsen (IR's) op maat gemaakt voor live optredens, waardoor het voor front-of-house-ingenieurs gemakkelijk is om in realtime diepte, dimensie en natuurlijke sfeer aan hun mixen toe te voegen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Samengestelde IR-bibliotheek: Bevat een selectie impulsresponsen die speciaal zijn gekozen voor live geluidstoepassingen, waarbij de akoestiek van verschillende speelruimtes en locaties wordt vastgelegd.
  • Vereenvoudigde interface: Ontworpen met een gestroomlijnde interface voor snelle en gemakkelijke toegang tot essentiële reverbparameters tijdens live optredens.
  • Verwerking met lage latentie: Geoptimaliseerd voor realtime verwerking met minimale latentie, waardoor een soepele en responsieve ervaring voor live geluidstechnici wordt gegarandeerd.
  • Voorinstellingen door FOH-ingenieurs: Bevat een verscheidenheid aan presets gemaakt door toonaangevende front-of-house-ingenieurs, die direct toegang bieden tot hun favoriete reverb-geluiden.
  • Controle droog/nat mengsel: Pas eenvoudig de balans tussen de droge (onbewerkte) en natte (reverb) signalen aan om de gewenste hoeveelheid galm te bereiken.
  • Reverb-tijdcontrole: Regel de lengte van de galmstaart, zodat deze past bij het tempo en de sfeer van de muziek.
  • Pre-vertragingscontrole: Voeg een korte vertraging toe vóór het begin van de galm voor een gevoel van ruimte en scheiding.

Toepassingen: Ideaal voor live geluidstechnici, muzikanten en artiesten die met minimale rompslomp hoogwaardige reverb aan hun live mixen willen toevoegen. Het is een veelzijdig hulpmiddel voor het verbeteren van zang, instrumenten en het algehele geluid in een live-omgeving.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD