Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Inspire Virtual Instruments Collection (Digitaal product)

Stimuleer je creativiteit en verken nieuwe sonische horizonten met deze geavanceerde verzameling virtuele instrumenten. Van suggestieve synths en expressieve toetsenborden tot baanbrekende vocale processors en AI-aangedreven sample-ontdekking,...
Direct downloaden
179 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Inspire Virtual Instruments Collection (Digitaal product)

Waves Inspire Virtual Instruments Collection (Digitaal product)

179 €

Productcode: 1178-2892. | ID: 1138793

Waves Inspire Virtual Instruments Collection (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Stimuleer je creativiteit en verken nieuwe sonische horizonten met deze geavanceerde verzameling virtuele instrumenten. Van suggestieve synths en expressieve toetsenborden tot baanbrekende vocale processors en AI-aangedreven sample-ontdekking, deze bundel stelt je in staat innovatieve en boeiende geluiden te creëren voor een breed scala aan muziekgenres.

Belangrijkste kenmerken:

  • Diverse instrumenten: Ontdek een breed scala aan instrumenten, waaronder klassieke en moderne synths, vintage-gemodelleerde keyboards, expressieve piano's en innovatieve vocale processors.
  • Geavanceerde technologie: Benut de kracht van geavanceerde synthesetechnieken, fysieke modellering en AI-gestuurde sample-ontdekking om unieke en evoluerende soundscapes te creëren.
  • Intuïtieve interfaces: Geniet van gebruiksvriendelijke interfaces die experimenteren aanmoedigen en uw workflow stroomlijnen.
  • Prestatiegereed: Veel instrumenten worden geleverd met app-versies die zijn ontworpen voor naadloze integratie in liveoptredens.
  • Creatieve krachtpatser: Ontketen uw sonische potentieel met tools zoals OVox, die zang omzet in synthgeluiden, en de COSMOS sample finder, die AI gebruikt om samples af te stemmen op uw muzikale ideeën.

Toepassingen: Ideaal voor producers, componisten, geluidsontwerpers en muzikanten in alle genres die hunkeren naar frisse en inspirerende geluiden.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Set

Ja

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD