Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves H-Delay Hybrid Delay (Digitaal product)

Waves H-Delay Hybrid Delay is een veelzijdige delay-plug-in die de warmte en het karakter van analoge delay combineert met de precisie en flexibiliteit van digitale technologie. Het biedt een ontwerp met twee motoren, waardoor u vintage-stijl tape...
Direct downloaden
39,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves H-Delay Hybrid Delay (Digitaal product)

Waves H-Delay Hybrid Delay (Digitaal product)

39,99 €

Productcode: 1178-2886. | ID: 1138787

Waves H-Delay Hybrid Delay (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves H-Delay Hybrid Delay is een veelzijdige delay-plug-in die de warmte en het karakter van analoge delay combineert met de precisie en flexibiliteit van digitale technologie. Het biedt een ontwerp met twee motoren, waardoor u vintage-stijl tape en analoge delay-geluiden kunt combineren met moderne digitale delay-mogelijkheden, waardoor een breed scala aan sonische mogelijkheden ontstaat, van klassieke echo's tot experimentele soundscapes.

Belangrijkste kenmerken:

  • Dubbele vertragingsmotoren: Kies tussen de "Analoge" modus voor vintage warmte en kleur, of de "Digitale" modus voor zuivere en nauwkeurige vertraging.
  • Mengcontrole: Meng naadloos tussen de twee motoren om unieke hybride delay-geluiden te creëren.
  • Temposynchronisatie en tiktempo: Synchroniseer de vertragingstijd met het tempo van uw gastheer of tik handmatig op het gewenste tempo voor ritmische nauwkeurigheid.
  • Feedback en modulatie: Controleer de hoeveelheid feedback en voeg modulatie toe (chorus, flanger) om een ​​breed scala aan delay-effecten te creëren, van subtiele echo's tot psychedelische texturen.
  • Filter en LoFi: Vorm de klank van je delay met hoogdoorlaat- en laagdoorlaatfilters, en voeg lo-fi karakter toe voor vintage warmte en grit.
  • Pingpongmodus: Creëer een ruimtelijk stereo-effect door het delaysignaal tussen het linker- en rechterkanaal te laten stuiteren.

Toepassingen: Ideaal voor gitaren, zang, synths en andere instrumenten. Gebruik het om klassieke slapback-echo's, ritmische vertragingen, omgevingstexturen en experimentele soundscapes te creëren.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD