Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Enigma (Digitaal product)

Waves Enigma is een unieke en krachtige plug-in die een verscheidenheid aan modulatie- en sfeereffecten combineert om etherische, buitenaardse soundscapes te creëren. Het is ontworpen om creativiteit en experimenten te stimuleren en biedt een...
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Enigma (Digitaal product)

Waves Enigma (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2944. | ID: 1138847

Waves Enigma (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Enigma is een unieke en krachtige plug-in die een verscheidenheid aan modulatie- en sfeereffecten combineert om etherische, buitenaardse soundscapes te creëren. Het is ontworpen om creativiteit en experimenten te stimuleren en biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw geluiden om te zetten in iets werkelijk unieks.


Belangrijkste kenmerken:

  • Modulatie- en sfeereffecten: Combineert chorus, phaser, reverb, delay, pitch shifting en frequentie shifting in één enkele plug-in.
  • Intuïtieve XY-pad: Bedien meerdere parameters tegelijkertijd met een intuïtieve XY-pad, zodat u eenvoudig tussen verschillende geluiden kunt schakelen.
  • Temposynchronisatie: Synchroniseer de modulatiesnelheid met het tempo van uw project voor ritmische nauwkeurigheid en muzikaliteit.
  • Feedback controle: Regel de hoeveelheid feedback voor elk effect om subtiele verbeteringen of extreme sonische transformaties te creëren.
  • Filtersectie: Vorm de toon van het effect met hoogdoorlaat- en laagdoorlaatfilters.
  • Mengcontrole: Meng de droge en natte signalen voor parallelle verwerking en verfijning van de intensiteit van het effect.
  • Voorinstellingenbibliotheek: Bevat een verscheidenheid aan presets die een breed scala aan etherische en buitenaardse geluiden bestrijken.

Toepassingen: Ideaal voor het toevoegen van diepte, dimensie en buitenaardse texturen aan synths, pads, zang, gitaren en meer. Gebruik het om ambient soundscapes, psychedelische texturen of subtiele ruimtelijke effecten te creëren.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD