Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves eMo Q4 Equalizer (Digitaal product)

Waves eMo Q4 Equalizer is een veelzijdige en intuïtieve 4-bands parametrische equalizer-plug-in, ontworpen voor nauwkeurige toonvorming en het verbeteren van uw mixen. Met zijn flexibele bedieningselementen en duidelijke visuele feedback maakt de...
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves eMo Q4 Equalizer (Digitaal product)

Waves eMo Q4 Equalizer (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2869. | ID: 1138770

Waves eMo Q4 Equalizer (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves eMo Q4 Equalizer is een veelzijdige en intuïtieve 4-bands parametrische equalizer-plug-in, ontworpen voor nauwkeurige toonvorming en het verbeteren van uw mixen. Met zijn flexibele bedieningselementen en duidelijke visuele feedback maakt de eMo Q4 het gemakkelijk om uw geluid met precisie en creativiteit vorm te geven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Vier parametrische banden: Biedt vier volledig parametrische banden met instelbare frequentie, versterking en Q (bandbreedte), waardoor nauwkeurige controle over uw geluid mogelijk is.
  • Hoogdoorlaat- en laagdoorlaatfilters: Verwijder ongewenste lage of hoge frequenties om je mix op te schonen en je te concentreren op de gewenste frequentiebereiken.
  • Midden-/zijverwerking: EQ de midden- (mono) en zij- (stereo) componenten van uw signaal onafhankelijk van elkaar voor verbeterd stereobeeld en controle.
  • Spectrumanalyse-apparaat: Visualiseer de frequentie-inhoud van uw audio in realtime, zodat u probleemgebieden kunt identificeren en weloverwogen EQ-beslissingen kunt nemen.
  • Geen latentie: Ontworpen voor zowel studio- als livegebruik, zodat uw geluid niet wordt vertraagd of beïnvloed door verwerkingslatentie.

Toepassingen: Ideaal voor mixen, masteren en geluidsontwerp. Gebruik het om tonale onevenwichtigheden te corrigeren, specifieke frequenties te verbeteren of unieke geluidseffecten te creëren.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD