Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves eMo D5 Dynamics (Digitaal product)

Waves eMo D5 Dynamics is een veelzijdige dynamiekprocessor die is ontworpen om uitgebreide controle te bieden over de dynamiek en het klankkarakter van uw audio. Met vijf verschillende modules (Gate, Compressor, Leveler, Expander en DeEsser) biedt...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves eMo D5 Dynamics (Digitaal product)

Waves eMo D5 Dynamics (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2841. | ID: 1138742

Waves eMo D5 Dynamics (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves eMo D5 Dynamics is een veelzijdige dynamiekprocessor die is ontworpen om uitgebreide controle te bieden over de dynamiek en het klankkarakter van uw audio. Met vijf verschillende modules (Gate, Compressor, Leveler, Expander en DeEsser) biedt deze plug-in een complete oplossing voor het vormgeven en verbeteren van uw geluid.

Belangrijkste kenmerken:

  • Vijf Dynamica-modules: Gate voor ruisonderdrukking, compressor voor dynamische controle, leveler voor automatische gain riding, expander voor groter dynamisch bereik en deesser voor het temmen van de sibilantie.
  • Flexibele signaalstroom: Leid de modules in willekeurige volgorde om aangepaste verwerkingsketens te creëren en unieke resultaten te bereiken.
  • Intuïtieve interface: De visuele weergave van de signaalstroom en de realtime meting door de plug-in maken het gemakkelijk om het effect van elke module te begrijpen en aan te passen.
  • Externe zijketen: Activeer de dynamische verwerking met een extern signaal voor creatieve ducking- en pompeffecten.
  • Veelzijdige toepassingen: Ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van mixen en masteren tot geluidsontwerp en postproductie.

Toepassingen: Perfect voor het regelen van de dynamiek van drums, zang, bas en andere instrumenten, en voor het vormgeven van het algehele geluid van uw mixen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD