Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Eddie Kramer Vocal Channel (Digitaal product)

Waves Eddie Kramer Vocal Channel is een gespecialiseerde kanaalstripplug-in die zorgvuldig is ontworpen voor vocale verwerking. Geïnspireerd door de technieken van de legendarische opnametechnicus Eddie Kramer, biedt deze plug-in een...
Direct downloaden
34,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Eddie Kramer Vocal Channel (Digitaal product)

Waves Eddie Kramer Vocal Channel (Digitaal product)

34,99 €

Productcode: 1178-2863. | ID: 1138764

Waves Eddie Kramer Vocal Channel (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Eddie Kramer Vocal Channel is een gespecialiseerde kanaalstripplug-in die zorgvuldig is ontworpen voor vocale verwerking. Geïnspireerd door de technieken van de legendarische opnametechnicus Eddie Kramer, biedt deze plug-in een gestroomlijnde set tools om je vocale geluid helder, aanwezig en warm te maken.

Belangrijkste kenmerken:

  • Vocaal-specifieke EQ: Beschikt over een 3-bands EQ met zorgvuldig geselecteerde frequentiebereiken en filtervormen die zijn afgestemd op zang.
  • Kramer taartcompressor: Een uniek compressormodel gebaseerd op Kramer's favoriete vintage compressor, bekend om zijn vermogen om punch en sustain aan de zang toe te voegen.
  • Kramer Mastertape: Simuleert de warme verzadiging en subtiele compressie van klassieke tapemachines, waardoor diepte en karakter aan uw vocale geluid wordt toegevoegd.
  • Kramer HLS-kanaal: Voegt harmonische rijkdom en warmte toe aan uw stemklank, gemodelleerd naar de favoriete hardware-units van Kramer.
  • De-Esser: Een speciale de-esser voor het temmen van harde sibilantie in zang.
  • Intuïtieve interface: De lay-out van de plug-in is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor u snel het perfecte stemgeluid kunt instellen.

Toepassingen: Ideaal voor opname-, mix- en live geluidstoepassingen. Perfect voor het vormgeven van het geluid van leadzang, achtergrondzang, voice-overs en gesproken woordopnames.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD