Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves DTS Neural™ Surround Collection (Digitaal product)

Deze plug-incollectie is ontwikkeld onder licentie van DTS® en biedt geavanceerde tools voor surround sound-productie. De Waves DTS Neural™ Surround Collection bevat plug-ins die zijn ontworpen voor het converteren, upmixen en downmixen van audio...
Direct downloaden
249 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves DTS Neural™ Surround Collection (Digitaal product)

Waves DTS Neural™ Surround Collection (Digitaal product)

249 €

Productcode: 1178-2778. | ID: 1138678

Waves DTS Neural™ Surround Collection (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Deze plug-incollectie is ontwikkeld onder licentie van DTS® en biedt geavanceerde tools voor surround sound-productie. De Waves DTS Neural™ Surround Collection bevat plug-ins die zijn ontworpen voor het converteren, upmixen en downmixen van audio voor verschillende surround sound-formaten, wat superieure prestaties en gemak biedt voor moderne audioproductie.

Belangrijkste kenmerken: De Waves DTS Neural™ Surround Collection biedt een uitgebreide reeks plug-ins die zijn afgestemd op de verwerking van surroundgeluid.

  • DTS Neural™ Surround UpMix: Converteert stereoaudio naar quad-, 5.1- en 7.1-surroundsoundformaten, waarbij de oorspronkelijke balans en ruimtelijke kenmerken behouden blijven.
  • DTS Neural™ Surround DownMix: Vertaalt meerkanaals surroundgeluid terug naar stereo, waardoor een gebalanceerde en natuurlijke luisterervaring op stereosystemen wordt gegarandeerd.
  • DTS Neural™ Mono2Stereo: Verbetert monobronnen door ze om te zetten naar stereo, dat vervolgens verder kan worden geüpmixt naar surround-soundformaten.

Verbeterde functies: Deze collectie combineert geavanceerde surround sound-technologie met gebruiksvriendelijke functies voor efficiënte en hoogwaardige audioproductie.

  • Geoptimaliseerd voor hoogwaardige digitale verwerking.
  • Naadloze integratie met verschillende DAW's en besturingssystemen.
  • Gebruiksvriendelijke interfaces voor intuïtieve bediening en snelle installatie.

Toepassingen: De Waves DTS Neural™ Surround Collection is ideaal voor geluidstechnici, muziekproducenten en makers van inhoud die betrouwbare tools nodig hebben voor het mixen en masteren van surroundgeluid. Het zorgt ervoor dat audioprojecten voldoen aan professionele normen en meeslepende geluidservaringen opleveren.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Set

Ja

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD