Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Doppler (Digitaal product)

Waves Doppler is een creatieve plug-in voor pitch-shifting en modulatie die het Doppler-effect gebruikt om unieke en dynamische geluiden te creëren. Met bedieningselementen voor toonhoogteverschuiving, frequentiemodulatie, formantverschuiving en...
Direct downloaden
24,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Doppler (Digitaal product)

Waves Doppler (Digitaal product)

24,99 €

Productcode: 1178-2873. | ID: 1138774

Waves Doppler (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Waves Doppler is een creatieve plug-in voor pitch-shifting en modulatie die het Doppler-effect gebruikt om unieke en dynamische geluiden te creëren. Met bedieningselementen voor toonhoogteverschuiving, frequentiemodulatie, formantverschuiving en stereopanning biedt Doppler een breed scala aan sonische mogelijkheden, van subtiele toonhoogtezang tot extreme roboteffecten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Doppler-effect-emulatie: Simuleert de verandering in toonhoogte die optreedt wanneer een geluidsbron beweegt ten opzichte van een luisteraar.
  • Toonhoogte verschuiven: Verschuif de toonhoogte van uw audio in realtime omhoog of omlaag, waardoor klassieke toonbuigeffecten ontstaan.
  • Frequentiemodulatie (FM): Voeg complexiteit en diepte toe aan uw geluid door de frequentie van het Doppler-effect te moduleren.
  • Formantverschuiving: Verander de resonantiefrequenties (formanten) van uw audio, waardoor u het karakter van zang en instrumenten kunt transformeren.
  • Stereopannen: Pan de linker- en rechterkanalen van uw audio onafhankelijk van elkaar om brede en wervelende stereo-effecten te creëren.
  • Intuïtieve interface: De gebruiksvriendelijke interface en visuele feedback van de plug-in maken het gemakkelijk om te experimenteren en unieke geluiden te creëren.

Toepassingen: Ideaal voor geluidsontwerp, productie van elektronische muziek, filmmuziek en elke toepassing waarbij creatieve toonhoogteverschuiving en modulatie-effecten gewenst zijn.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD