Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Dave Audé EMP Toolbox (Digitaal product)

Geef uw mixen en remixen een boost met de Waves Dave Audé EMP Toolbox, een zorgvuldig geselecteerde verzameling essentiële tools samengesteld door Grammy-winnende producer, DJ en remixer Dave Audé. Deze bundel bevat zes geavanceerde plug-ins waar...
Direct downloaden
79,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Dave Audé EMP Toolbox (Digitaal product)

Waves Dave Audé EMP Toolbox (Digitaal product)

79,99 €

Productcode: 1178-2825. | ID: 1138726

Waves Dave Audé EMP Toolbox (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Geef uw mixen en remixen een boost met de Waves Dave Audé EMP Toolbox, een zorgvuldig geselecteerde verzameling essentiële tools samengesteld door Grammy-winnende producer, DJ en remixer Dave Audé. Deze bundel bevat zes geavanceerde plug-ins waar Audé persoonlijk op vertrouwt voor zijn dynamische en impactvolle producties.

Belangrijkste kenmerken:

  • Multibanddynamiek: Vorm en controleer uw mix met de veelgeprezen C6 Multiband Compressor voor nauwkeurige multiband dynamische verwerking.
  • Limiters & Maximizers: Bereik luide en krachtige masters met de L3 Multimaximizer en L3 Ultramaximizer, bekend om hun transparantie en beperkende mogelijkheden.
  • Hybride vertraging: Voeg diepte en dimensie toe aan je geluiden met de H-Delay Hybrid Delay, die de warmte van analoog combineert met de flexibiliteit van digitale delay.
  • Veelzijdige synth: Wees creatief met Element 2.0, een krachtige virtuele analoge synthesizer die een breed scala aan geluiden kan produceren, van klassiek tot baanbrekend.

Toepassingen: Ideaal voor producenten van elektronische muziek, DJ's en remixers die hun tracks willen voorzien van het kenmerkende geluid van Dave Audé. Deze toolkit is ook waardevol voor elke producer die op zoek is naar veelzijdige tools voor mixen, masteren en geluidsontwerp.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Set

Ja

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD