Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Clavinet (Digitaal product)

Dit virtuele instrument is zorgvuldig gesampled van een originele Hohner D6 Clavinet en legt getrouw de kenmerkende percussieve en funky tonen vast die de Clavinet tot een belangrijk onderdeel van funk-, soul-, R&B- en reggaemuziek hebben gemaakt....
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Clavinet (Digitaal product)

Waves Clavinet (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2894. | ID: 1138795

Waves Clavinet (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Dit virtuele instrument is zorgvuldig gesampled van een originele Hohner D6 Clavinet en legt getrouw de kenmerkende percussieve en funky tonen vast die de Clavinet tot een belangrijk onderdeel van funk-, soul-, R&B- en reggaemuziek hebben gemaakt. Met zijn brede scala aan klankmogelijkheden en veelzijdige tools voor geluidsvorming, stelt deze plug-in je in staat klassieke geluiden opnieuw te creëren of nieuwe sonische landschappen te smeden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Authentiek geluid: De plug-in bevat gedetailleerde samples van een originele Hohner D6 Clavinet, die het volledige sonische spectrum vastlegt, van de heldere, percussieve aanvallen tot de zachtere, aanhoudende tonen.
  • Modi "Dempen" en "Dempen opheffen": Schakel tussen de gedempte 'Mute'- en aanhoudende 'Unmute'-modi om het volledige scala aan authentieke Clavinet-timbres te bereiken, van staccato-tokkels tot rinkelende akkoorden.
  • Geïntegreerde FX-sectie: Geef uw geluid vorm met een ingebouwde EQ voor tonale beeldhouwen, een compressor voor dynamische controle en een aanpasbare versterkersimulatie met meerdere microfoonopties voor extra realisme en tonale flexibiliteit.
  • Expressief spelen: Aanslaggevoelige respons zorgt ervoor dat uw speeldynamiek nauwkeurig in het geluid wordt vertaald, waardoor expressieve en genuanceerde uitvoeringen mogelijk zijn die het ware gevoel van het instrument vastleggen.
  • Verstelbare schuifregelaar "Dempen": Verfijn de hoeveelheid snaardemping om subtiele variaties in aanval en verval te creëren, van strak en pittig tot meer open en resonant.
  • Veelzijdige geluidsvorming: Experimenteer met de EQ-, compressie- en versterkerinstellingen om uw ideale Clavinet-klank vorm te geven, of u nu op zoek bent naar een helder en snijdend geluid of een warme en zachte sfeer.

Toepassingen: Van vintage funk en soul tot moderne neo-soul en elektronische genres, deze plug-in levert het onmiskenbare karakter van de Clavinet. Het is een must-have voor producers, muzikanten en componisten die een vleugje funk, soul of vintage flair aan hun producties willen toevoegen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD