Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves C4 Multiband Compressor (Digitaal product)

De Waves C4 Multiband Compressor is een krachtig hulpmiddel voor het vormgeven en regelen van de dynamiek van uw audio over vier frequentiebanden. Het flexibele ontwerp en de intuïtieve interface maken hem ideaal voor alles, van subtiele...
Direct downloaden
39,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves C4 Multiband Compressor (Digitaal product)

Waves C4 Multiband Compressor (Digitaal product)

39,99 €

Productcode: 1178-2835. | ID: 1138736

Waves C4 Multiband Compressor (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

De Waves C4 Multiband Compressor is een krachtig hulpmiddel voor het vormgeven en regelen van de dynamiek van uw audio over vier frequentiebanden. Het flexibele ontwerp en de intuïtieve interface maken hem ideaal voor alles, van subtiele mixverbeteringen tot agressieve geluidsvorming.

Belangrijkste kenmerken:

  • Vier onafhankelijke bands: Verdeel uw audio in vier frequentiebereiken (laag, laag-midden, hoog-midden, hoog) en pas compressie-instellingen toe op elke band afzonderlijk.
  • Flexibele crossover-bediening: Pas de crossover-frequenties tussen banden aan om specifieke delen van uw mix te isoleren voor nauwkeurige dynamische controle.
  • Volledige dynamische controle: Elke band beschikt over uitgebreide bedieningselementen voor drempel, ratio, aanval, release en versterking, waardoor u de compressie aan elk frequentiebereik kunt aanpassen.
  • Midden-/zijverwerking: Verwerk onafhankelijk de midden- (mono) en zij- (stereo) componenten van uw signaal voor geavanceerde stereobeelden en breedteregeling.
  • Intuïtieve interface: De gebruiksvriendelijke lay-out en visuele feedback maken het eenvoudig om de compressie in elke band te visualiseren en aan te passen, zelfs voor complexe mixen.

Toepassingen: Ideaal voor het vormgeven van zang, het aanspannen van drums, het balanceren van mixen en het creëren van meer impactvolle masters. C4 is een veelzijdige tool voor elk genre waar gedetailleerde dynamische controle nodig is.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD