Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves C1 Compressor (Digitaal product)

De Waves C1 Compressor is een veelzijdige dynamische processor die bekend staat om zijn transparantie en flexibiliteit. Het biedt zowel klassieke compressiemodi voor zachte nivellering als agressieve instellingen voor zwaar pompen, waardoor het...
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves C1 Compressor (Digitaal product)

Waves C1 Compressor (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2834. | ID: 1138735

Waves C1 Compressor (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

De Waves C1 Compressor is een veelzijdige dynamische processor die bekend staat om zijn transparantie en flexibiliteit. Het biedt zowel klassieke compressiemodi voor zachte nivellering als agressieve instellingen voor zwaar pompen, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor een breed scala aan mengtoepassingen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Dubbele compressiemodi: Kies tussen de "Smooth"-modus voor zachte, transparante compressie of de "Standaard"-modus voor agressievere, krachtigere compressie.
  • Nauwkeurige controle: Biedt gedetailleerde controle over drempel, ratio, aanval, release en gain om de compressie aan te passen aan uw specifieke behoeften.
  • Zijketenfilter: Richt de compressie op specifieke frequenties door de zijketenfilterafsnijding aan te passen.
  • Automatische make-upwinst: Compenseert automatisch de versterkingsreductie, waardoor consistente uitgangsniveaus worden gegarandeerd.
  • Intuïtieve interface: De eenvoudige lay-out en duidelijke visuele feedback maken het eenvoudig om de perfecte compressie-instellingen in te stellen.

Toepassingen: Ideaal voor drums, zang, bas en andere instrumenten. Kan worden gebruikt voor subtiele nivellering, het toevoegen van punch of het creëren van dramatische pompeffecten.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD