Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves BSS DPR-402 (Digitaal product)

De Waves BSS DPR-402-plug-in is een nauwgezette reproductie van de legendarische BSS DPR-402-compressor/de-esser/expander, een basisproduct in professionele audio vanwege zijn transparante dynamische controle en veelzijdige mogelijkheden voor...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves BSS DPR-402 (Digitaal product)

Waves BSS DPR-402 (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2846. | ID: 1138747

Waves BSS DPR-402 (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

De Waves BSS DPR-402-plug-in is een nauwgezette reproductie van de legendarische BSS DPR-402-compressor/de-esser/expander, een basisproduct in professionele audio vanwege zijn transparante dynamische controle en veelzijdige mogelijkheden voor geluidsvorming.

Belangrijkste kenmerken:

  • Authentieke emulatie: Legt getrouw het unieke geluid en gedrag vast van de originele BSS DPR-402-hardware, bekend om zijn soepele en muzikale compressie.
  • Veelzijdige dynamische verwerking: Biedt compressie, uitbreiding en de-essing in één enkele plug-in, waardoor een complete oplossing voor dynamische controle wordt geboden.
  • Nauwkeurige controle: Beschikt over een breed scala aan parameters voor het verfijnen van de compressie-, expansie- en de-essing-eigenschappen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Midden-/zijverwerking: Verwerk onafhankelijk de midden- (mono) en zijcomponenten (stereo) van uw signaal voor verbeterd stereobeeld en controle.
  • Intuïtieve interface: De lay-out van de plug-in is ontworpen om op de originele hardware te lijken, waardoor gebruikers die bekend zijn met de BSS DPR-402 gemakkelijk snel aan de slag kunnen.

Toepassingen: Ideaal voor zang, drums, bas en andere instrumenten, maar ook voor mixbus- en masteringtoepassingen. Het transparante en flexibele karakter maakt het een waardevol hulpmiddel voor elke audioprofessional.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD