Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves Broadcast and Surround Suite (Digitaal product)

De Waves Broadcast and Surround Suite is een uitgebreide set audioplug-ins die zijn ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van uitzendingen en surround sound-productie. Met tools voor surroundmixen, upmixen, downmixen,...
Direct downloaden
2.499 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves Broadcast and Surround Suite (Digitaal product)

Waves Broadcast and Surround Suite (Digitaal product)

2.499 €

Productcode: 1178-2889. | ID: 1138790

Waves Broadcast and Surround Suite (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

De Waves Broadcast and Surround Suite is een uitgebreide set audioplug-ins die zijn ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van uitzendingen en surround sound-productie. Met tools voor surroundmixen, upmixen, downmixen, dynamiekcontrole, ruisonderdrukking en luidheidsmeting voorziet deze bundel professionals van industriestandaardoplossingen om gepolijste en boeiende audiocontent te creëren voor tv-, radio-, film- en streamingplatforms.

Belangrijkste kenmerken:

  • Uitgebreide toolset: Bevat meer dan 20 plug-ins die alle aspecten van de productie van uitzendingen en surroundgeluid bestrijken.
  • Surroundmixen en -beheer: Biedt een verscheidenheid aan plug-ins voor het beheren en manipuleren van surroundgeluid, waaronder compressoren, limiters, reverbs en ruimtelijke processors.
  • Upmixen en downmixen: Beschikt over DTS Neural Surround-plug-ins voor het naadloos converteren van stereo-inhoud naar surround en omgekeerd.
  • Ruisonderdrukking: Bevat gespecialiseerde ruisonderdrukkingstools voor het opschonen van dialogen, het verwijderen van achtergrondgeluiden en het verbeteren van de audiohelderheid.
  • Loudness-meting: Biedt nauwkeurige en betrouwbare oplossingen voor luidheidsmeting voor zowel stereo- als surroundmixen, waardoor naleving van de uitzendnormen wordt gegarandeerd.
  • Compatibiliteit: Werkt naadloos samen met de belangrijkste DAW's op zowel Mac- als pc-platforms.

Toepassingen: Ideaal voor uitzendingenieurs, postproductieprofessionals, geluidsontwerpers en makers van inhoud die met surround sound-formaten werken.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Set

Ja

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD