Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves AudioTrack (Digitaal product)

AudioTrack is een veelzijdige plug-in die egalisatie, gating en compressie combineert in één enkele, efficiënte interface. Het is ontworpen om een ​​gestroomlijnde workflow te bieden voor het mixen en verwerken van audiotracks in verschillende...
Direct downloaden
29,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves AudioTrack (Digitaal product)

Waves AudioTrack (Digitaal product)

29,99 €

Productcode: 1178-2789. | ID: 1138689

Waves AudioTrack (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

AudioTrack is een veelzijdige plug-in die egalisatie, gating en compressie combineert in één enkele, efficiënte interface. Het is ontworpen om een ​​gestroomlijnde workflow te bieden voor het mixen en verwerken van audiotracks in verschillende muziek- en postproductieomgevingen. Deze plug-in zorgt voor nauwkeurige controle over het dynamische bereik en de toon van audiosignalen, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor zowel beginnende als professionele audiotechnici.

Belangrijkste kenmerken:

  • Drie geïntegreerde processors: biedt egalisatie, compressie en gating in één handige plug-in.
  • Fase-inversieschakelaar: Maakt fasecorrectie mogelijk, wat van cruciaal belang is bij opnamen met meerdere microfoons.
  • Hoogdoorlaat- en laagdoorlaatfilters: Maak gedetailleerde vormgeving van audiofrequenties mogelijk, zodat deze bij de mix passen.
  • Uitgebreide meting: Biedt visuele feedback voor elke sectie om gebruikers te helpen nauwkeurige aanpassingen te maken.

Verbeterde functies: Ondanks zijn eenvoud levert AudioTrack hoogwaardige geluidsverwerkingsmogelijkheden en is het compatibel met meerdere digitale audiowerkstations (DAW's), die zowel studio- als live-geluidsomgevingen ondersteunen.

  • Laag CPU-gebruik: zorgt voor een efficiënte werking, zelfs bij complexe sessies.
  • Intuïtieve interface: Ontworpen voor eenvoudige navigatie en snelle toegang tot alle functies.

Toepassingen: Ideaal voor muziekproducenten, geluidstechnici en audiopostproductiespecialisten die een multifunctioneel hulpmiddel nodig hebben om audiotracks snel en effectief aan te passen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD