Selecteer het land van levering

Nieuw

Waves API 560 (Digitaal product)

Deze plug-in modelleert de API 560 10-bands grafische equalizer en biedt nauwkeurige filtering en hoge hoofdruimte, ideaal voor signaalverbetering en kamerafstemming. De API 560 staat bekend om zijn vermogen om geluid helder en transparant vorm te...
Direct downloaden
35,99 €
Wordt in elektronische vorm verzonden.
Studio software plug-in effect Waves API 560 (Digitaal product)

Waves API 560 (Digitaal product)

35,99 €

Productcode: 1178-2768. | ID: 1138667

Waves API 560 (Digitaal product)

Dit is een automatische vertaling door software:

Deze plug-in modelleert de API 560 10-bands grafische equalizer en biedt nauwkeurige filtering en hoge hoofdruimte, ideaal voor signaalverbetering en kamerafstemming. De API 560 staat bekend om zijn vermogen om geluid helder en transparant vorm te geven, met behulp van een proportioneel Q-ontwerp dat de bandbreedte verkleint naarmate de versterking toeneemt.

Belangrijkste kenmerken: De API 560-plug-in repliceert getrouw de kenmerken van de originele hardware en biedt gedetailleerde egalisatiemogelijkheden en moderne verbeteringen.

  • Proportioneel Q-ontwerp: past de bandbreedte automatisch aan op basis van de versterking, waardoor een natuurlijk geluid behouden blijft.
  • 10-bands grafische EQ: bestrijkt frequenties van 31 Hz tot 16 kHz en biedt nauwkeurige controle over het frequentiespectrum.
  • Hoge hoofdruimte: Zorgt voor een zuivere en transparante signaalverwerking, zelfs bij extreme instellingen.
  • Analoog karakter: Bevat een optie om harmonische vervorming en gesis te introduceren, waarmee het geluid van 1967 wordt nagebootst.
  • Professionele presets: Biedt presets van gerenommeerde producenten en technici voor snelle en effectieve geluidsvorming.

Verbeterde functies: Deze plug-in repliceert niet alleen het geluid van de originele API 560, maar biedt ook moderne verbeteringen voor meer flexibiliteit bij het mixen en masteren.

  • Geoptimaliseerd voor hoogwaardige digitale verwerking.
  • Naadloze integratie met verschillende DAW's en besturingssystemen.
  • Eenvoudige activering en beheer zonder de noodzaak van extra hardware.

Toepassingen: De API 560-plug-in is ideaal voor een breed scala aan muziekgenres en biedt het karakteristieke geluid van klassieke analoge equalisatie. Het is perfect voor het toevoegen van helderheid, diepte en karakter aan individuele tracks, groepsbussen en volledige mixen.

DOWNLOADEN

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibiliteit

Compatibel met


Functies

Ondersteunde plugin formaten

Software


Eigenschappen

Licentie

Systeemvereisten

Hardwarevereisten

8 GB RAM, 16 GB HD