Selecteer het land van levering

Nieuw

Wampler Ego 76

De Wampler Ego 76-compressor is een pedaal dat een eerbetoon is aan de iconische studiocompressor, de legendarische 1176 Piekbegrenzer . 1176 Piekbegrenzer Legacy : De 1176 Piekbegrenzer , geïntroduceerd in 1967, markeerde een cruciaal moment in...
Besteld bij leverancier 2 st.
Besteld bij de leverancier – we gaan de beschikbaarheid na
Gitaareffect Wampler Ego 76

Wampler Ego 76

199 €

Productcode: EGO 76. | ID: 1138480

Wampler Ego 76

Dit is een automatische vertaling door software:

De Wampler Ego 76-compressor is een pedaal dat een eerbetoon is aan de iconische studiocompressor, de legendarische 1176 Piekbegrenzer .

 1. 1176 Piekbegrenzer Legacy :
  • De 1176 Piekbegrenzer , geïntroduceerd in 1967, markeerde een cruciaal moment in de evolutie van studioapparatuur. Als de eerste solid-state piekbegrenzer op de markt, zorgde zijn op FET gebaseerde circuits ervoor dat hij een onderscheidend “verbeterd” geluid kreeg, vooral wanneer hij tot het uiterste werd geduwd in de “British Mode” met alle knoppen in.
  • De Ego 76 probeert die magie te reproduceren – hetzelfde fundamentele geluid, maar dan verbeterd, waardoor je gitaarklanken meer energie en helderheid krijgen.
 2. Controle in studiostijl :
  • Bij de Ego 76 gaat het niet alleen om het onderdrukken van je signaal; het gaat erom het te versterken. Dit zijn de belangrijkste bedieningselementen:
   • Samendrukken : Past de hoeveelheid compressie aan die op uw signaal wordt toegepast, vergelijkbaar met de Ratio-regelaar op de originele 1176. De sweet spot ligt doorgaans tussen 9.00 en 12.00 uur.
   • Aanval : bepaalt hoe snel compressie wordt toegepast. Met de klok mee verlaagt u de snelheid, waardoor meer transiënten mogelijk zijn.
   • Uitgave : Stelt in hoe lang de compressor het gecomprimeerde signaal vasthoudt.
   • Toon : Voegt precies de juiste hoeveelheid helderheid toe om de beroemde energie van de 1176 vast te leggen.
   • Parallelle schone mix : Meng uw originele ongecomprimeerde (droge) geluid met het gecomprimeerde signaal, waarbij de aanval en de lage tonen behouden blijven.
  • Deze bedieningselementen transformeren de Ego 76 van slechts een ander onderdeel van je opstelling in een essentiële stem in je muzikale expressie.
 3. FET-gebaseerd circuit :
  • De Ego 76 maakt gebruik van op FET gebaseerde technologie (veldeffecttransistor). Hoewel het niet transparant is, vindt het een balans tussen kleur en transparantie, waardoor karakter wordt toegevoegd zonder de toon te overweldigen.
  • Brian Wampler, de ontwerper van het pedaal, vermeed opzettelijk een directe kloon van het FET-compressiecircuit van de 1176. In plaats daarvan wilde hij de nuances van studiovoorversterkers, consoles en andere hardware vastleggen die op opnames te horen waren.
 4. Een essentiële stem :
  • Zodra je de Ego 76 aansluit, wordt hij naadloos een integraal onderdeel van je muzikale expressie. Het is niet zomaar een compressorpedaal; het is een ervaring in het hart van iconische studiotonen.
  • Of je nu vintage vibes najaagt of nieuwe sonische gebieden verkent, de Ego 76 levert tijdloze magie en tilt je geluid naar een hoger niveau.
De Wampler Ego 76-compressor is meer dan alleen uitrusting; het is een reis naar de ziel van tijdloze studioklanken.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Type


Functies

True bypass

Ja

Aantal knoppen

1


Eigenschappen

Kleur


Ingangen en uitgangen

Ingangen

Uitgangen

USB

Nee


Voeding

Werking op batterijen

Ja

Voeding


Toebehoren

Adapter inbegrepen

Nee


Afmetingen en gewicht

Breedte (mm)

64

Diepte (mm)

38

Hoogte (mm)

120


Land

Land van herkomst

USA


Aanbevolen accessoires