Selecteer het land van levering

Synergy Friedman BE-BB

De Synergy Friedman BE-BB-module is een hoog aangeschreven voorversterkermodule die de iconische tonen van twee van Friedmans beroemdste versterkers samenbrengt: de BE-100 en de Buxom Betty. Ontwerper : Dave Friedman, bekend om zijn expertise in...
Besteld bij leverancier 1 st.
Besteld bij de leverancier – we gaan de beschikbaarheid na
Gitaarversterker Synergy Friedman BE-BB

Synergy Friedman BE-BB

389 €

Productcode: FRIEDMAN BE-BB. | ID: 1138498

Synergy Friedman BE-BB

Dit is een automatische vertaling door software:

De Synergy Friedman BE-BB-module is een hoog aangeschreven voorversterkermodule die de iconische tonen van twee van Friedmans beroemdste versterkers samenbrengt: de BE-100 en de Buxom Betty.

  • Ontwerper : Dave Friedman, bekend om zijn expertise in het modificeren van versterkers en het vervaardigen van hoogwaardige elektrische gitaarversterkers en -effecten.
  • Tonen : De module vangt de plexi-on-steroïdenklank van de BE-100 en de veelzijdigheid van het pedaalplatform van de Buxom Betty op .
  • Buisconfiguratie : Het maakt gebruik van een paar 12AX7 voorversterkerbuizen om een ​​echte buizenklank, gedetailleerd geluid en aanraakgevoeligheid te garanderen.
  • Kanalen : De module beschikt over twee kanalen, elk met een eigen gain- en volumeknop, samen met een 3-bands EQ.
  • Controles : Het bevat een 3-weg heldere schakelaar en een 2-weg mid-boost-schakelaar aan de BB-kant voor het maken van perfecte reinigingen .
  • Kathodekeuzeschakelaar : Met deze schakelaar met drie standen kunt u de basrespons van de ingangsbuis configureren zodat deze overeenkomt met het originele circuit van de geselecteerde module, wat het gevoel en de strakheid beïnvloedt.
De BE-BB-module is ontworpen om uitwisselbaar en eenvoudig te installeren te zijn, en biedt gitaristen de flexibiliteit om te schakelen tussen een kristalheldere, zuivere toon en een versterkt leadgeluid of om de vintage Brits-achtige mogelijkheden van het BE-kanaal te benutten en over te schakelen naar een agressiever geluid. vervorming. Het is een compacte oplossing om het legendarische Friedman-geluid te bereiken in een handig en betaalbaar formaat. Of je nu een professionele muzikant of een liefhebber bent, de Synergy Friedman BE-BB-module is een waardevolle aanvulling op elke rig die op zoek is naar premium rock-'n-roll-klanken.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibel met


Functies

Aantal kanalen

2


Eigenschappen

Elektronica


Ingangen en uitgangen

USB

Nee


Verpakking

Pakket omvat


Voeding

Werking op batterijen

Nee


Toebehoren

Voetschakelaar inbegrepen

Nee

Adapter inbegrepen

Nee


Afmetingen en gewicht

Gewicht (g)

500

Hoogte (cm)

3,8

Breedte (cm)

17,78

Diepte (cm)

13,97


Land

Land van herkomst

USA