Selecteer het land van levering

Synergy Bogner Ecstasy

De Synergie Bogner Extase voorversterkermodule is een tweekanaals buizenvoorversterkermodule die het legendarische geluid van de Bogner Ecstasy-versterker in een compacte vorm brengt. Dubbele kanalen : Het blauwe kanaal biedt...
Besteld bij leverancier 1 st.
Besteld bij de leverancier – we gaan de beschikbaarheid na
Gitaarversterker Synergy Bogner Ecstasy

Synergy Bogner Ecstasy

389 €

Productcode: BOGNER ECSTASY. | ID: 1138497

Synergy Bogner Ecstasy

Dit is een automatische vertaling door software:

De Synergie Bogner Extase voorversterkermodule is een tweekanaals buizenvoorversterkermodule die het legendarische geluid van de Bogner Ecstasy-versterker in een compacte vorm brengt.

  • Dubbele kanalen : Het blauwe kanaal biedt rock-'n-roll-goedgekeurde tonen die geschikt zijn voor alles van blues tot hardrock, terwijl het rode kanaal lagen harmonisch rijke gain biedt, ideaal voor wijd open leads en metal.
  • Veelzijdige bedieningselementen : Elk kanaal heeft zijn eigen kanaal Verdienen , Volume , En 3-bands EQ , samen met Pre-EQ En Schizo-schakelaars die een breed scala aan toonvorming mogelijk maken.
  • Buisaangedreven : De module herbergt 2 x 12AX7 voorversterkerbuizen , waardoor een rijke harmonische uitvoering wordt gegarandeerd.
  • Kathodekeuzeschakelaar : Met deze functie kunt u de basrespons van de ingangsbuis configureren zodat deze overeenkomt met het originele circuit van de geselecteerde module, waardoor het gevoel en de strakheid van het geluid worden beïnvloed.
  • Eenvoudige integratie : Ontworpen voor eenvoudige installatie en verwijdering van Synergy-voorversterkerdocks, en compatibel met oudere Egnater- en Randall-hardware via een Dual/Single-schakelaar.
De Synergy Bogner Ecstasy-module wordt geroemd vanwege zijn vermogen om alle harmonisch rijke boventonen, verschroeiende hoge gain, plexi-achtige punch en nootdefinitie van de originele versterker te leveren tegen een fractie van de kosten. Het is ook de perfecte keuze voor directe opname, lagere podiumvolumes en compacte gitaarinstallaties van vandaag.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Compatibel met


Functies

Aantal kanalen

2

Bestuurders


Eigenschappen

Elektronica


Ingangen en uitgangen

USB

Nee


Verpakking

Pakket omvat


Voeding

Werking op batterijen

Nee


Toebehoren

Voetschakelaar inbegrepen

Nee

Adapter inbegrepen

Nee


Afmetingen en gewicht

Gewicht (g)

500

Hoogte (cm)

3,8

Breedte (cm)

17,78

Diepte (cm)

13,97


Land

Land van herkomst

USA