Selecteer het land van levering

Lukas Surface Preparation and Varnish Spray/Aerosol Lak 150 ml

Spray Film Varnish Gloss is een universele spray voor het fixeren en aflakken met een hoogglans. Het droogt snel en is transparant en is ideaal voor olie-, acryl- en temperaschilderijen, tekeningen en kunstafdrukken, maar niet voor polystyreen....
Besteld bij leverancier 1 st.
Besteld bij de leverancier – we gaan de beschikbaarheid na
Lak Lukas Surface Preparation and Varnish Spray/Aerosol Lak 150 ml

Lukas Surface Preparation and Varnish Spray/Aerosol Lak 150 ml

13,90 €

Productcode: 723210150. | ID: 1137177

Lukas Surface Preparation and Varnish Spray/Aerosol Lak 150 ml

Dit is een automatische vertaling door software:

Spray Film Varnish Gloss is een universele spray voor het fixeren en aflakken met een hoogglans. Het droogt snel en is transparant en is ideaal voor olie-, acryl- en temperaschilderijen, tekeningen en kunstafdrukken, maar niet voor polystyreen. Het droogt elastisch en met een hoge glansgraad. LUKAS Filmspuitlak bevat extra UV-bescherming en blijft oplosbaar in terpentijnolie en terpentine. Het zal na verloop van tijd niet vergelen. Een vernis is de laatste beschermlaag die het olieverfschilderij beschermt tegen schadelijke invloeden en vroegtijdige veroudering.

Maar vernissen kunnen nog meer: ​​ze zorgen ervoor dat het schilderij een egaal oppervlak krijgt, ze geven het een individuele glans, ze vormen een beschermende film die de schadelijke effecten van UV-straling en agressieve luchtcomponenten vermindert, en ze beschermen het schilderij tegen stof, vuil, vlekken en stress. Of het nu klassiek of geoptimaliseerd is: wie met olieverf schildert, heeft de keuze uit verschillende soorten vernis.

  • Glanzende spuitvernis.
  • Sneldrogende, elastische, niet vergelende lak.
  • Met extra UV-bescherming.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Afwerking


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Nederland


Aanbevolen accessoires