Selecteer het land van levering

Deal

Lukas Studio Plastic Pot Olieverf Titanium White 500 ml 1 stuk

Moderne olieverf van premium kwaliteit met een geoptimaliseerde prijs-kwaliteitverhouding, is bij uitstek geschikt voor de veeleisende kunstenaar en student. De olieverf bevat uitsluitend briljante en waardevolle pigmenten met een hoge...
Op voorraad: 1 st.
Verzending vandaag ,
2024-07-29
34,80 €
Olieverf Lukas Studio Plastic Pot Olieverf Titanium White 500 ml 1 stuk

Lukas Studio Plastic Pot Olieverf Titanium White 500 ml 1 stuk

34,80 €

Productcode: 702080500. | ID: 1136992

Lukas Studio Plastic Pot Olieverf Titanium White 500 ml 1 stuk

Dit is een automatische vertaling door software:

Moderne olieverf van premium kwaliteit met een geoptimaliseerde prijs-kwaliteitverhouding, is bij uitstek geschikt voor de veeleisende kunstenaar en student. De olieverf bevat uitsluitend briljante en waardevolle pigmenten met een hoge lichtechtheid in hoge concentratie, voor een uitzonderlijke kleurintensiteit en dekking.

Een scheutje (0,5-1,5%) van de fijnste gebleekte bijenwas als één van de ingrediënten geeft de kleur de bekende boterachtige en korte consistentie en maakt de kleurfilm minder broos voor de restaurateur. De bindmiddelen bestaan, zoals in alle LUKAS olieassortimenten, uitsluitend uit pure plantaardige lijnzaad- en zonnebloemolie van bijzondere kwaliteit. Zonnebloemolie wordt gebruikt bij de vervaardiging van bleke tinten om de traditionele “vergeling” die optreedt bij het maken met lijnolie aanzienlijk te verminderen. Bovendien is een goede en gelijkmatige droging van de kleuren gegarandeerd en wordt bij correct gebruik het risico op barsten van het oppervlak tijdens het drogen geminimaliseerd. De productie van deze kleuren wordt voltooid via de traditionele drie walserijen. De typische droogtijd voor olieverf door alle tinten heen bedraagt ​​gemiddeld 2 tot 4 dagen bij een dunne penseelstreek van 100 tot 120 μm.

Het assortiment heeft een uitgebalanceerd kleurenspectrum van 48 kleuren, waarvan ongeveer 40% enkelvoudig gepigmenteerd is. Het biedt de ideale gelegenheid om te werken op het gebied van het creatief-artistieke olieverfschilderij. Het assortiment maakt het mogelijk om direct uit de tube te schilderen met een fijne nuance. LUKAS Studio Olieverf kan op verschillende schilderoppervlakken worden gebruikt, of het nu gaat om canvas, schilderij of houten planken.

Het wordt aanbevolen om een ​​voorbehandeld schilderoppervlak te gebruiken, dat geïsoleerd is door de primer, waardoor wordt voorkomen dat het bindmiddel wordt opgenomen en de kleur zijn glans verliest.

  • Drievoudig gemalen briljante en waardevolle pigmenten
  • Uitstekende lichtechtheid (meer dan 60% met ***)
  • Hoge concentratie pigmenten voor een uitzonderlijke kleurintensiteit
  • Gladde boterachtige en korte consistentie door het gebruik van bijenwas
  • Uitgebalanceerd kleurenspectrum van 48 briljante kleuren
  • Hoogwaardige en toch voordelige olieverf voor de veeleisende kunstenaar. Ideaal voor creatief-artistiek olieverfschilderij

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires