Selecteer het land van levering

Nieuw

Lukas Cryl Studio Plastic Bottle Acrylverf Silver 500 ml 1 stuk

Acrylverf met een uitzonderlijke dekking en uitstekende kleurbestendigheid, perfecte consistentie en uitstekende kleurverzadiging. Cryl Studio biedt een kleur van topkwaliteit met een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor beginners en gebruikers...
Op voorraad: 1 st.
Verzending vandaag ,
2024-07-19
Acrylverf Lukas Cryl Studio Plastic Bottle Acrylverf Silver 500 ml 1 stuk

Lukas Cryl Studio Plastic Bottle Acrylverf Silver 500 ml 1 stuk

29,90 €

Productcode: 746130500. | ID: 1137062

Lukas Cryl Studio Plastic Bottle Acrylverf Silver 500 ml 1 stuk

Dit is een automatische vertaling door software:

Acrylverf met een uitzonderlijke dekking en uitstekende kleurbestendigheid, perfecte consistentie en uitstekende kleurverzadiging. Cryl Studio biedt een kleur van topkwaliteit met een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor beginners en gebruikers van grote hoeveelheden.

LUKAS Cryl Studio-verven zijn ontwikkeld volgens de nieuwste kennis op het gebied van pigment- en bindmiddelonderzoek. Een goede dekkracht wordt verzekerd door een hoge concentratie waardevolle pigmenten, aanzienlijk hoger dan typische economische kleuren. De gebruikte pigmenten garanderen een uitstekende lichtechtheid. Geen enkele tint heeft een lagere lichtechtheid dan 6-7 op de internationaal gestandaardiseerde 8-staps wolschaal (uitzondering zijn de kleuren Fluorescent en Glow in the Dark, om technische redenen). Het exclusieve gebruik van hoogwaardige acrylaten als bindmiddel garandeert een uitstekende absorptie op de meest uiteenlopende ondergronden zoals karton, canvas, kunststof, glas en een hoge elasticiteit en treksterkte. Dit maakt het mogelijk om in dikke lagen te werken zonder risico op scheuren.

De kleur heeft een gemiddelde consistentie om de meest variabele toepassing mogelijk te maken, van een eenvoudige, uitgebreide kleurtoepassing tot een lichte structuur, terwijl een goede controle wordt gegarandeerd. De sneldrogende LUKAS Cryl Studio Acrylverf is waterverdunbaar en droogt zijdeglans op. Ze kunnen worden gemengd met alle LUKAS acrylverfassortimenten. Het brede kleurenpalet aan tinten omvat klassieke tinten, effectkleuren, zoals metallic, Fluorescent en Glow in the Dark en trendkleuren, zoals pasteltinten.

  • Hoogwaardige kunstenaarspigmenten
  • Uitstekende lichtechtheid (behalve fluorescerende kleuren)
  • Groot kleurengamma aan tinten incl. effectkleuren (metallic, fluorescerend en glow in the dark)
  • Gemiddelde consistentie voor een breed scala aan toepassingen
  • Droogt op tot een satijnglanzende afwerking
  • Hoge elasticiteit, treksterkte en hechting door gebruik van hoogwaardige acrylaten

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires