Selecteer het land van levering

Lukas Medium Plastic Bottle Medium 250 ml 1 stuk

Pouring Medium is het ideale hulpmiddel bij giettechnieken met Acrylverf. Er kunnen kleurrijke marmereffecten en vloeiende structuren worden gecreëerd. De voor de giettechniek karakteristieke celstructuur kan met het LUKAS Gietmedium zelfs zonder...
Medium Lukas Medium Plastic Bottle Medium 250 ml 1 stuk

Lukas Medium Plastic Bottle Medium 250 ml 1 stuk

9,89 €

Productcode: 23410250. | ID: 1137170

Lukas Medium Plastic Bottle Medium 250 ml 1 stuk

Dit is een automatische vertaling door software:

Pouring Medium is het ideale hulpmiddel bij giettechnieken met Acrylverf. Er kunnen kleurrijke marmereffecten en vloeiende structuren worden gecreëerd. De voor de giettechniek karakteristieke celstructuur kan met het LUKAS Gietmedium zelfs zonder toevoeging van siliconenolie worden gecreëerd. Als echter de voorkeur wordt gegeven aan het mengen met siliconenolie, is deze procedure ook zonder problemen mogelijk. Door de verbeterde vloei-eigenschappen van de acrylverf laat de verf zich bovendien gemakkelijk over het schilderoppervlak verdelen en laat indrukwekkende en celachtige vloeipatronen achter. Het medium droogt glanzend, waterdicht en transparant op tot een vlakke, flexibele film met antiaanbaklaag en is bovendien krasbestendig.

Toepassing: Gietmedium kan in iedere gewenste verhouding met Acrylverf gemengd worden. Het is echter aan te raden om aanzienlijk meer Gietmedium te gebruiken dan Acrylverf (bijvoorbeeld in een verhouding van 3:1). Bij de bekende cuptechniek worden de met het Pouring Medium verdunde kleuren achter elkaar in een cup gegoten. Deze wordt op de schilderbasis geplaatst en opgetild. Door de schildergrond te kantelen verspreidt de verf zich en ontstaan ​​indrukwekkende vloeipatronen.

  • Schildermedium voor giettechnieken met acrylverf.
  • Creëert rijkelijk gekleurde marmereffecten en vloeiende structuren.
  • Verbetert de vloei-eigenschappen van acrylverf.
  • Kan ook gebruikt worden zonder siliconenolie.
  • Droogt glanzend op, waterdicht, transparant als een flexibele film, vergeelt niet.

Parameters en specificaties

Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires