Selecteer het land van levering

Nieuw

Hercules HDP DJ60 DJ-hoofdtelefoon

Deze hoofdtelefoon van professionele kwaliteit is voorzien van drivers met een frequentierespons van 15 Hz – 22 kHz en een gevoeligheid van 105 dB. Het resultaat: een nauwkeurig audiosignaal dat het hele spectrum bestrijkt, met levensecht geluid...
Op voorraad: 2 st.
Verzending vandaag ,
2024-07-29
50,89 €
DJ-hoofdtelefoon Hercules HDP DJ60 DJ-hoofdtelefoon

Hercules HDP DJ60 DJ-hoofdtelefoon

50,89 €

Productcode: HDP DJ60. | ID: 1138548

Hercules HDP DJ60 DJ-hoofdtelefoon

Dit is een automatische vertaling door software:

Deze hoofdtelefoon van professionele kwaliteit is voorzien van drivers met een frequentierespons van 15 Hz – 22 kHz en een gevoeligheid van 105 dB. Het resultaat: een nauwkeurig audiosignaal dat het hele spectrum bestrijkt, met levensecht geluid en een uitstekende weergave van de basfrequenties.

Dankzij hun circumaurale ontwerp (omringend en omsluitend de oren van de drager) en ultrazachte oorkussens, zorgt de HDP DJ60-hoofdtelefoon voor een uitstekende geluidsisolatie voor het afluisteren van komende nummers en het mixen in het openbaar met volledig vertrouwen.

Dankzij de ongelooflijk zachte oorkussens is de HDP DJ60-hoofdtelefoon uiterst comfortabel: hij kan zonder problemen urenlang worden gedragen! Dankzij de spiraalkabel die alleen aan de linkerkant is bevestigd, kunt u zich ongehinderd verplaatsen - en kan tot 3 meter worden uitgetrokken, voor totale bewegingsvrijheid!

De oorstukken van de HDP DJ60-hoofdtelefoon bieden niet alleen verbazingwekkende flexibiliteit dankzij de draaibare oorstukken en de hoofdband die zich gemakkelijk aanpast aan elke hoofdgrootte en -vorm, maar hebben ook het opvallende, originele ontwerp dat te vinden is op de jogwheels van de DJ-controllers van Hercules.

Hij is voorzien van een 3,5 mm mini-jack connector en er wordt tevens een 6,35 mm stereo jack adapter meegeleverd. Door deze combinatie kan de hoofdtelefoon worden aangesloten op elk type DJ-apparatuur waarmee DJ's te maken kunnen krijgen bij het mixen van muziek in het openbaar. En bovendien kan de hoofdtelefoon worden opgevouwen voor eenvoudiger transport.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Type


Maat

Lengte kabel

3 m


Functies

Microfoon

Nee

Actieve geluidsisolatie

Nee

Bluetooth

Nee


Eigenschappen

Frequentiebereik

Impedantie

Impedantie (Ohm)

32

Kleur


Materiaal

Constructie


Connectoren

Type A connector


Akoestiek

Maximaal geluidsdrukniveau (SPL)

Maximale geluidsdruk - SPL (dB)

105


Verpakking

Pakket omvat


Land

Land van herkomst

China


Aanbevolen accessoires