Selecteer het land van levering

Nieuw

Essdee Lino Cutting & Printing Kit Set voor grafische technieken

Deze uitgebreide 23-delige set bevat een ruime keuze aan gereedschappen en materialen voor linosnijden en printen. Je kunt experimenteren met ambachtelijke printtechnieken en traditionele Lino- en SoftCut-materialen vergelijken terwijl je een...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-31
Set voor grafische technieken Essdee Lino Cutting & Printing Kit Set voor grafische technieken

Essdee Lino Cutting & Printing Kit Set voor grafische technieken

39,70 €

Productcode: L5PKR. | ID: 1138158

Essdee Lino Cutting & Printing Kit Set voor grafische technieken

Dit is een automatische vertaling door software:

Deze uitgebreide 23-delige set bevat een ruime keuze aan gereedschappen en materialen voor linosnijden en printen. Je kunt experimenteren met ambachtelijke printtechnieken en traditionele Lino- en SoftCut-materialen vergelijken terwijl je een gevarieerde selectie van 6 Lino-snijders gebruikt, waaronder onze veiligheidssnijder die, in combinatie met de veiligheidshandbeschermer, ideaal is voor beginners. U kunt uw ontwerpen met de hand afdrukken met het 3-in-1 Baren-gereedschap en dit zelfs omzetten in een stempelgereedschap en de meegeleverde zelfklevende drukstempels uitsnijden. Dankzij de hoogwaardige blokdrukinkt en de inktlade kunt u veel afdrukken maken terwijl uw werkruimte schoon blijft. Deze educatieve en leuke kit is ideaal voor het maken van unieke wenskaarten, cadeaus, posters of zelfs geweldige kunstwerken!

Inhoud

 • 2 x SoftCut-snijblokken 150 x 105 mm
 • 2 x Lino-snijblokken 178 x 127 mm
 • 2 x MasterCut-afdrukstempel
 • 100 ml premium blokdrukinkt
 • Lino oefenstuk
 • Essdee-inktrol (100 mm breed)
 • Inktbak 240 x 200 mm
 • Veiligheidshandbeschermer om de hand te beschermen die het werkstuk vasthoudt
 • Lino-handgreep met aluminium ferrule waarmee de messen en de Baren-basis eenvoudig kunnen worden gemonteerd en vastgedraaid
 • Baren Basis en Kap om te transformeren voor stempelgereedschap met behulp van een handvat
 • Linosnijder Stijl A – Een veilige linosnijder met een verzonken snijkant. Ideaal voor jongere of minder ervaren gebruikers. Deze gebruiksvriendelijke messen hebben speciaal ontworpen ‘vleugels’ om uw hand te beschermen en veilig te kunnen snijden. De vleugels voorkomen ook dat de frees te diep snijdt, wat elke keer weer resulteert in een consistente, zuivere snijlijn.
 • Linosnijder Stijl 1 – Voor fijne lijnen en kruisarcering. Duw een frees nooit dieper dan de zijkanten van de punt. Een lijn van 0,5 mm of minder is mogelijk op SoftCut-materiaal en iets breder in Lino. Wees voorzichtig bij het inkten over fijne lijntjes, aangezien deze kunnen opvullen.
 • Lino Cutter Style 2 – Een universeel en eenvoudig te gebruiken gereedschap met een lage aanvalshoek. Vaak gebruikt als basisgereedschap voor de eerste keer om lijnen tot 1,5 mm of minder te snijden.
 • Lino Cutter Style 3 – Een strakke, ronde snijder die een lijn met een diepte van 2 mm kan snijden. Goed voor rechte lijnen. Geweldig in SoftCut, maar te diep gesneden in lino en de rechtopstaande wanden van de snede kunnen weinig steun achterlaten en het bovenoppervlak verzwakken. Met oefenen is het handig om kleine cirkels te snijden met een draaibeweging.
 • Lino Cutter Style 4 – Een brede, afgeronde “v”-snijder voor lijnen van 3 mm breed met 45° wanden voor een sterk printoppervlak, vooral belangrijk voor fragiele details en fijne lijnen in grote open ruimtes.
 • Lino Cutter Style 5 – Een hulpmiddel voor het markeren van dunne lijnen waarmee u de eerste lijnen kunt maken om het ontwerp te definiëren voordat u andere cutters gebruikt om de ongewenste achtergrond te verwijderen. Het kan over het oppervlak worden geduwd of gesleept en heel gemakkelijk worden gedraaid om rondingen en golvende lijnen te beschrijven. Snijd diep in het linoleum of SoftCut om de limiet voor materiaalverwijdering te definiëren, wat vooral handig is met SoftCut, omdat het materiaal aan het einde van een snede kan blijven hangen.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Verpakking

Pakket omvat

Lino (6 x), Linoskårne rulle (1 x), Malingsbeholder (1 x), Handvat (1 x), Spade til linosnit (5 x), Håndbeskyttelse (1 x), Farve til linosnit (1 x)


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires