Selecteer het land van levering

Nieuw

Essdee Lino Cutters & Handle Set Set voor grafische technieken

Schoppen voor lino en handvat. De set bevat scherpe en duurzame linoleumspades die precies in de optimale hoek zijn geslepen voor eenvoudig snijden van linoleum, gemaakt van koolstofstaal, en een stevige polypropyleen handgreep met een aluminium...
Op voorraad: 2 st.
Verzending vandaag ,
2024-07-31
Set voor grafische technieken Essdee Lino Cutters & Handle Set Set voor grafische technieken

Essdee Lino Cutters & Handle Set Set voor grafische technieken

9,29 €

Productcode: L10S. | ID: 1138153

Essdee Lino Cutters & Handle Set Set voor grafische technieken

Dit is een automatische vertaling door software:

Schoppen voor lino en handvat. De set bevat scherpe en duurzame linoleumspades die precies in de optimale hoek zijn geslepen voor eenvoudig snijden van linoleum, gemaakt van koolstofstaal, en een stevige polypropyleen handgreep met een aluminium huls waarmee de spades eenvoudig kunnen worden gemonteerd en vastgezet. Een eenvoudige maar zeer hoogwaardige set lino-spaden.

De verpakking bevat 1 steel en 10 schoppen in 10 verschillende stijlen vanaf stijlnr. 1 tot stijlnummer 10.

Stijl 1 - voor fijne lijnen en kruisarcering. Steek een schop nooit dieper dan de zijkanten van de punt. Het is mogelijk om een ​​lijn te maken met een dikte van 0,5 mm of minder op SoftCut-materiaal en iets breder op Lino-materiaal. Wees voorzichtig bij het polijsten van fijne lijntjes, omdat deze kunnen opvullen.

Stijl 2 - een veelzijdige en gebruiksvriendelijke tool met een lage aanvalshoek. Vaak gebruikt als basisgereedschap voor eerste snijlijnen tot 1,5 mm of minder.

Stijl 3 - smalle, ronde schep die een lijn van 2 mm diep kan snijden. Geschikt voor rechte lijnen. Geweldig voor SoftCut, maar als u te diep in de lijn snijdt en de verticale wanden van de snede kunnen weinig steun achterlaten en het bovenoppervlak verzwakken. Met oefenen is het handig om kleine cirkels te snijden met een roterende beweging.

Stijl 4 - brede, afgeronde "V"-vormige guts voor 3 mm brede lijnen met 45° wanden voor een sterk printoppervlak, vooral belangrijk voor delicate details en fijne lijnen op grote open oppervlakken.

Stijl 5 - hulpmiddel voor het markeren van dunne lijnen, voor het maken van de eerste lijnen, voor het definiëren van het ontwerp voordat andere schoppen worden gebruikt, voor het verwijderen van ongewenste achtergrond. Het kan over het oppervlak worden geduwd of gesleept en heel gemakkelijk worden gedraaid om rondingen en golvingen te beschrijven. Diep in de lijn snijden of SoftCut om een ​​grens te definiëren voor materiaalverwijdering is vooral handig met SoftCut, omdat materiaal aan het einde van de snede kan blijven plakken.

Stijl 6 - spade met platte radius voor ondiepe, brede sneden of voor het trimmen van de zijwand om het bedrukte gebied te verkleinen en een sterke ondiepe hoek achter te laten. Door hem in verticale richting te draaien, is het mogelijk om op de SoftCut cirkels tot 4 mm te snijden.

Stijl 7 - breed mes met vlakke bodem en veiligheidsranden aan beide zijden. Gebruik de stompe kanten om te voorkomen dat de rand van een eerder bijgesneden gebied wordt afgesneden. Verwijdert een 3 mm brede platte groef of reinigt grote oppervlakken.

Stijl 8 – breed, diep mes voor lijnen tot 6 mm breed. Vermijd te diep snijden. Geschikt voor sterke lijnen.

Stijl 9 - diep clamshellmes voor smalle lijnen. Glijdt langs de lijn. Vermijd te diep snijden. Ook geschikt voor hardere materialen.

Stijl 10 - bredere "v" en meer afgeronde onderkant voor het creëren van lijnen tot 3,5 mm breed. Ook geschikt voor hardere materialen.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Verpakking

Pakket omvat

Handvat (1 x), Spade til linosnit (10 x)


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires