Selecteer het land van levering

Nieuw

Essdee Fabric Printing Ink Verf voor linosnede Red 150 ml

Stoffendrukinkten zijn speciaal ontwikkeld om Lino-printen op stof tot een leuke en succesvolle activiteit te maken waar iedereen van kan genieten. Deze zeer viskeuze inkten zorgen voor een opvallende en levendige print die zacht aanvoelt en lang...
Op voorraad: 2 st.
Verzending morgen ,
2024-08-01
Verf voor linosnede Essdee Fabric Printing Ink Verf voor linosnede Red 150 ml

Essdee Fabric Printing Ink Verf voor linosnede Red 150 ml

8,49 €

Productcode: FABI/03R. | ID: 1138229

Essdee Fabric Printing Ink Verf voor linosnede Red 150 ml

Dit is een automatische vertaling door software:

Stoffendrukinkten zijn speciaal ontwikkeld om Lino-printen op stof tot een leuke en succesvolle activiteit te maken waar iedereen van kan genieten. Deze zeer viskeuze inkten zorgen voor een opvallende en levendige print die zacht aanvoelt en lang meegaat nadat deze door hitte is uitgehard. De inkten zijn op waterbasis, wat betekent dat ze eenvoudig te gebruiken en schoon te maken zijn met alleen water en zeep.

Om uw eigen unieke afdruk te maken, snijdt u eerst uw ontwerp met behulp van Lino-afdrukhulpmiddelen en -materialen en brengt u vervolgens de inkt aan op uw uitgesneden drukblok met behulp van een inktroller. Plaats uw geïnkte blok met de voorkant naar beneden op uw stof en oefen druk uit om de inkt over te brengen. Na het afdrukken moet de inkt door hitte worden uitgehard door de achterkant van uw afdruk (op een niet-stoomstand) gedurende 4 minuten te strijken, waarbij u het strijkijzer over het hele ontwerp beweegt. De bedrukte stoffen zijn wasbaar tot 40°C. Voor de beste resultaten wordt 100% katoen aanbevolen, omdat meer gestructureerde stoffen uiteenlopende resultaten kunnen opleveren.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Soorten kleuren


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires