Selecteer het land van levering

Nieuw

Essdee 3 In 1 Lino Cutter & Stamp Carving Kit Set voor grafische technieken

Stempelsnijset. Snijd uw eigen MasterCut-drukstempels met behulp van Lino-snijgereedschappen en -technieken voor een uniek resultaat. Plaats eenvoudig een van de drukstempels in de schijfhouder en gebruik de lino-snijders om uw ontwerp uit te...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-31
Set voor grafische technieken Essdee 3 In 1 Lino Cutter & Stamp Carving Kit Set voor grafische technieken

Essdee 3 In 1 Lino Cutter & Stamp Carving Kit Set voor grafische technieken

8,79 €

Productcode: L5B2D. | ID: 1138152

Essdee 3 In 1 Lino Cutter & Stamp Carving Kit Set voor grafische technieken

Dit is een automatische vertaling door software:

Stempelsnijset. Snijd uw eigen MasterCut-drukstempels met behulp van Lino-snijgereedschappen en -technieken voor een uniek resultaat. Plaats eenvoudig een van de drukstempels in de schijfhouder en gebruik de lino-snijders om uw ontwerp uit te snijden. Als u klaar bent, monteert u het Baren-stempelgereedschap en brengt u de zelfklevende stempel op de basis aan. Inkt kan worden aangebracht met een roller of met behulp van een traditioneel stempelkussen. De basis van de Baren doet ook dienst als opbergruimte voor de messen, zodat ze na gebruik veilig blijven.

Kit bevat:

  • Lino-handgreep met aluminium ferrule waarmee de messen en de Baren-basis eenvoudig kunnen worden gemonteerd en vastgedraaid
  • Barenbasis en dop
  • Linosnijder Stijl 1 – Voor fijne lijnen en kruisarcering. Duw een frees nooit dieper dan de zijkanten van de punt. Een lijn van 0,5 mm of minder is mogelijk op SoftCut-materiaal en iets breder in Lino. Wees voorzichtig bij het inkten over fijne lijntjes, aangezien deze kunnen opvullen.
  • Lino Cutter Style 2 – Een universeel en eenvoudig te gebruiken gereedschap met een lage aanvalshoek. Vaak gebruikt als basisgereedschap voor de eerste keer om lijnen tot 1,5 mm of minder te snijden.
  • Lino Cutter Style 3 – Een strakke, ronde snijder die een lijn met een diepte van 2 mm kan snijden. Goed voor rechte lijnen. Geweldig in SoftCut, maar te diep gesneden in lino en de rechtopstaande wanden van de snede kunnen weinig steun achterlaten en het bovenoppervlak verzwakken. Met oefenen is het handig om kleine cirkels te snijden met een draaibeweging.
  • Lino Cutter Style 4 – Een brede, afgeronde “v”-snijder voor lijnen van 3 mm breed met 45° wanden voor een sterk printoppervlak, vooral belangrijk voor fragiele details en fijne lijnen in grote open ruimtes.
  • Lino Cutter Style 5 – Een hulpmiddel voor het markeren van dunne lijnen waarmee u de eerste lijnen kunt maken om het ontwerp te definiëren voordat u andere cutters gebruikt om de ongewenste achtergrond te verwijderen. Het kan over het oppervlak worden geduwd of gesleept en heel gemakkelijk worden gedraaid om rondingen en golvende lijnen te beschrijven. Snijd diep in het linoleum of SoftCut om de limiet voor materiaalverwijdering te definiëren, wat vooral handig is met SoftCut, omdat het materiaal aan het einde van een snede kan blijven hangen.
  • 2x MasterCut-afdrukstempel
  • Instructies

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Verpakking

Pakket omvat

Spade til linosnit (10 x), Handvat (1 x), Lino (2 x)


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires