Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney Simply Oil Pastel Oliepastelset 50 pcs

Set van 50 oliepastels. De Simply-collectie is ontworpen om zowel beginnende als beginnende kunstenaars de kans te geven iets nieuws te proberen: gewoon schilderen, gewoon tekenen, gewoon creëren! Het is gemaakt om een ​​kunst- en leuke reis...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-30
Oliepastel Daler Rowney Simply Oil Pastel Oliepastelset 50 pcs

Daler Rowney Simply Oil Pastel Oliepastelset 50 pcs

11,10 €

Productcode: 157500050. | ID: 1137797

Daler Rowney Simply Oil Pastel Oliepastelset 50 pcs

Dit is een automatische vertaling door software:

Set van 50 oliepastels. De Simply-collectie is ontworpen om zowel beginnende als beginnende kunstenaars de kans te geven iets nieuws te proberen: gewoon schilderen, gewoon tekenen, gewoon creëren! Het is gemaakt om een ​​kunst- en leuke reis ongecompliceerd te maken, zodat ze zich minder op het gereedschap en meer op hun handwerk kunnen concentreren. Dit betekent dat elk product in de Simply-collectie een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft en toch betrouwbaar en van hoge kwaliteit is.

Pastels Set maakt het gemakkelijk om elke combinatie van vormen en tinten te bereiken. Deze Simply Oil Pastels kunnen direct op een grote verscheidenheid aan ondergronden worden gebruikt. Ze zijn niet giftig en ideaal voor kunstenaars en ambachtslieden van alle niveaus.

Simply Pastels worden gekenmerkt door een fluweelzachte markering. Deze pastelkleuren zijn stevig van consistentie en kunnen met evenveel succes worden gebruikt om brede, vlakke kleurvlakken en gedetailleerd lijnwerk te produceren. Creëer kunstwerken met prachtig gedefinieerde lijnen.

  • Fluweelzachte markering.
  • Vorm in consistentie.
  • Niet giftig en ideaal voor kunstenaars en ambachtslieden van alle niveaus.
  • Makkelijk te gebruiken.

Parameters en specificaties

Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

50


Aanbevolen accessoires