Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney N.27 Paletmes 1 stuk

Met een paletmes kunnen kunstenaars hun zuiverste penselen schoon houden en hun verf mengen zonder verf te verspillen, omdat er geen verf in de borstelharen terechtkomt. Met het paletmes van een kunstenaar kan de kunstenaar ook allerlei unieke...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-08-01
Paletmes Daler Rowney N.27 Paletmes 1 stuk

Daler Rowney N.27 Paletmes 1 stuk

4,99 €

Productcode: 803004027. | ID: 1138051

Daler Rowney N.27 Paletmes 1 stuk

Dit is een automatische vertaling door software:

Met een paletmes kunnen kunstenaars hun zuiverste penselen schoon houden en hun verf mengen zonder verf te verspillen, omdat er geen verf in de borstelharen terechtkomt. Met het paletmes van een kunstenaar kan de kunstenaar ook allerlei unieke technieken op zijn schilderijen toepassen, zoals impasto, scherpe lijnen en expressieve vormen. Of u nu uw verf op het oppervlak wilt gladstrijken of korte, repetitieve markeringen wilt maken, de verschillende sneden van de paletmessen zijn gemaakt om elke techniek die u wilt uitproberen gemakkelijk te maken.

Paletmessen zijn het meest geschikt voor zware verven zoals olie en acryl, omdat ze het beste werken met de dikke consistentie van de formule. paletmessen zijn er in verschillende vormen en maten, waardoor ze hun eigen kenmerken, detailniveau en techniek bieden.

Het paletmes is vervaardigd uit handgesmeed staal, een handvat van Sapelli-hout en een koperen ring, voor een kunstenaarspaletmes dat de tand des tijds zal doorstaan. De messen zijn flexibel en veerkrachtig voor ultieme controle.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Eigenschappen

Type borstels

Spatel

Vorm


Materiaal

Materiaal


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Land

Land van herkomst

Italië


Aanbevolen accessoires