Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney FW Cardboard Box Starter Set Set acrylinkten 3 x 29,5 ml

Set acrylinkten. De FW Ink-collectie omvat een uitgebreid assortiment professionele kwaliteit inkten op acrylbasis in standaardkleuren, neon en parelmoer. De oplossing van FW Acrylic Ink is hooggepigmenteerd en biedt rijke tinten die kunnen worden...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-31
Inkt Daler Rowney FW Cardboard Box Starter Set Set acrylinkten 3 x 29,5 ml

Daler Rowney FW Cardboard Box Starter Set Set acrylinkten 3 x 29,5 ml

19 €

Productcode: 160100300. | ID: 1137586

Daler Rowney FW Cardboard Box Starter Set Set acrylinkten 3 x 29,5 ml

Dit is een automatische vertaling door software:

Set acrylinkten. De FW Ink-collectie omvat een uitgebreid assortiment professionele kwaliteit inkten op acrylbasis in standaardkleuren, neon en parelmoer. De oplossing van FW Acrylic Ink is hooggepigmenteerd en biedt rijke tinten die kunnen worden verwaterd tot subtielere tinten. Kunstenaars kunnen FW vloeibaar acryl aanbrengen met een penseel, pipet of airbrush.

De veelzijdigheid van de wateroplosbare oplossing, gecombineerd met de variërende applicatiemethoden, geeft kunstenaars eindeloze techniekmogelijkheden, van ingewikkeld lijnwerk tot brede wassingen.

De expressieve vloeibaarheid van deze acrylinkten is geschikt voor beeldende kunstenaars, illustratoren, grafisch ontwerpers, kalligrafen, decoratieve kunstenaars en hobbyisten.

Bestand tegen vervaging bij blootstelling aan licht, zodat afgewerkte stukken levendig blijven, zelfs als ze in helder verlichte ruimtes hangen.

Als u een specifieke tint nodig heeft, kunt u eenvoudig twee of meer FW-inkten met elkaar mengen om eindeloze kleuren te creëren in de exacte toon die u nodig heeft.

Meng met water om de kleurrijkdom te verdunnen en subtiele tinten te verkrijgen, ideaal voor aquareleffecten zoals wasbeurten.

FW Acrylinkten zijn op acryl gebaseerde, gepigmenteerde, waterbestendige kunstenaarsinkten met een hoge mate van lichtechtheid en mengbaarheid. FW-acrylinkt kan rechtstreeks uit de druppelaar worden gebruikt of verdund om de meest subtiele tinten te verkrijgen.

Lege marker, kan worden gebruikt met een breed scala aan vloeibare media zoals acrylverf, bijvoorbeeld FW acrylinkt, aquarelverf of tekenverf. Door de kleuren te mengen en te verdunnen, kunt u een eindeloze verscheidenheid aan aangepaste tinten creëren.

  • Op pigment gebaseerde inkten.
  • Hoge lichtechtheid (3*).
  • Volledig onderling mengbare kleuren.
  • Bruikbaar met airbrush en technische pennen.
  • Gemaakt in Engeland.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie

FW


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

3


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires