Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney Aquafine Medium 75 ml 1 stuk

Waterverf medium. Ze worden gebruikt om de droogsnelheid te veranderen, de glans te verhogen, de vloei te verbeteren of textuur te geven. Ze bieden aquarellisten onbeperkte mogelijkheden om speciale effecten toe te voegen en variaties toe te...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-08-01
Medium Daler Rowney Aquafine Medium 75 ml 1 stuk

Daler Rowney Aquafine Medium 75 ml 1 stuk

7,49 €

Productcode: 114007020. | ID: 1137769

Daler Rowney Aquafine Medium 75 ml 1 stuk

Dit is een automatische vertaling door software:

Waterverf medium. Ze worden gebruikt om de droogsnelheid te veranderen, de glans te verhogen, de vloei te verbeteren of textuur te geven. Ze bieden aquarellisten onbeperkte mogelijkheden om speciale effecten toe te voegen en variaties toe te voegen aan hun aquarelschilderijen.

Maskervloeistof voor kunst. Wordt gebruikt om opvallende witte accenten te creëren of gebieden die later kunnen worden overschilderd. Vormt een sneldrogende, waterbestendige film op aquarelpapier en -karton, die na droging gemakkelijk kan worden verwijderd door te wrijven met een gum, een zachte tissue of een wattenstaafje.

Routebeschrijving: Rechtstreeks aan te brengen op papier of karton. Voor het aanbrengen van de Masking Fluid moet een oude kwast, pen of wattenstaafje worden gebruikt, omdat deze in droge toestand uiterst moeilijk van de kwasten te verwijderen is.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires