Selecteer het land van levering

Celestion TSQ1845 PA-luidspreker

18" gegoten aluminium chassis neodymium magneet laagfrequente luidspreker. Geavanceerde temperatuurregeling met behulp van een 3-kanaals afgestemd ventilatiesysteem zorgt voor zeer efficiënte koeling over de hele frequentieband. Spreekspoel werkt...
Alleen op bestelling
De levertijd wordt gespecificeerd na bestelling bij de leverancier.
Op basis van je bestelling gaan we proberen het artikel op voorraad te hebben en zullen we contact met je opnemen met een geschatte leverdatum.
PA-luidspreker Celestion TSQ1845 PA-luidspreker

Celestion TSQ1845 PA-luidspreker

639 €

Productcode: T6431. | ID: 1136878

Celestion TSQ1845 PA-luidspreker

Dit is een automatische vertaling door software:

18" gegoten aluminium chassis neodymium magneet laagfrequente luidspreker. Geavanceerde temperatuurregeling met behulp van een 3-kanaals afgestemd ventilatiesysteem zorgt voor zeer efficiënte koeling over de hele frequentieband. Spreekspoel werkt doorgaans bij een temperatuur die 30 °C lager is dan andere toonaangevende drivers in deze klasse. Polysiloxaan gelamineerd dubbele ophanging zorgt voor een veel grotere stabiliteit en verbeterde symmetrie van de kegelverplaatsing. Uitloopdraden die nauwkeurig in de ophanging zijn geweven, minimaliseren overmatige beweging en verminderen vermoeidheid. Dubbelzijdige, weerbestendige kegelcoating verbetert de duurzaamheid.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Type magneet


Eigenschappen

Impedantie

Kracht

Frequentiebereik


Akoestiek

Gevoeligheid

RMS-vermogen


Voeding

Vermogen (Watt)


Afmetingen en gewicht

Diameter (inch/inch)

18

Gemiddelde

18"

Gewicht


Land

Land van herkomst

China