Selecteer het land van levering

Niet beschikbaar

Celestion G12H-150 Redback Gitaarluidspreker / Basgitaarluidspreker

De G12H-150 Redback is gemaakt voor spelers die op zoek zijn naar extreme belastbaarheid, maar weigeren compromissen te sluiten op het gebied van geweldige klank. De Redback heeft een vermogen van maar liefst 150 W en is geconstrueerd met een...
Niet beschikbaar
Dit product is niet beschikbaar. Wij raden aan om een alternatief product te kiezen of de beschikbaarheidsbewaking in te schakelen.
Alternatief kiezen (4)
Gitaarluidspreker / Basgitaarluidspreker Celestion G12H-150 Redback Gitaarluidspreker / Basgitaarluidspreker

Celestion G12H-150 Redback Gitaarluidspreker / Basgitaarluidspreker

Alternatief kiezen (4)

Productcode: T6329. | ID: 1136906

Celestion G12H-150 Redback Gitaarluidspreker / Basgitaarluidspreker

Dit is een automatische vertaling door software:

De G12H-150 Redback is gemaakt voor spelers die op zoek zijn naar extreme belastbaarheid, maar weigeren compromissen te sluiten op het gebied van geweldige klank. De Redback heeft een vermogen van maar liefst 150 W en is geconstrueerd met een supergrote 2" spreekspoel en is voorzien van de zwaarste G12-magneet. Het resultaat is een gitaarluidspreker die 100% Celestion van karakter klinkt en toch klaar is om de klappen van een 100 W-kop te weerstaan. uit zichzelf en kom nog steeds terug voor meer. De Redback bewijst dat je niet langer hoeft te kiezen tussen kracht en toon. Met een strak, goed gecontroleerd laag, gedetailleerd middenbereik en meer ontspannen hoge tonen heeft de technische expertise van Celestion een werkelijk krachtige gitaarluidspreker voortgebracht. die nog steeds balansrespons en uitstekende speelbaarheid met spiergemak kunnen bieden. Verwacht bij combo's met een lager vermogen een tonnen gladde, zuivere klank en wees niet bang om je favoriete stompbox aan te sluiten. Denk je erover om je kast te verkleinen je 100 W hoofd en genereer gigantische platen van angstaanjagende monsterlijke toon.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Type magneet


Eigenschappen

Impedantie

Kracht

Frequentiebereik


Akoestiek

Gevoeligheid (dB)

100

Gevoeligheid

100 dB


Voeding

Vermogen (Watt)

150


Afmetingen en gewicht

Diameter (inch/inch)

12

Gemiddelde

12"

Gewicht


Land

Land van herkomst

Verenigd Koninkrijk