Selecteer het land van levering

Boss Katana Artist Gen 3

5
Vlaggenschip van 100 watt comboversterker met een 12-inch Waza-luidspreker, geëvolueerd Tube Logic-geluid, geavanceerde toontools en geavanceerde prestatiefuncties. Met Katana Gen 3 evolueert de veelgeprezen BOSS-trapversterkerserie om je...
Besteld bij leverancier 2 st.
Besteld bij de leverancier – we gaan de beschikbaarheid na
Modelling gitaarcombo Boss Katana Artist Gen 3

Boss Katana Artist Gen 3

815 €

Productcode: KTN-ART-MK3. | ID: 1138488

Boss Katana Artist Gen 3

Dit is een automatische vertaling door software:

Vlaggenschip van 100 watt comboversterker met een 12-inch Waza-luidspreker, geëvolueerd Tube Logic-geluid, geavanceerde toontools en geavanceerde prestatiefuncties.

Met Katana Gen 3 evolueert de veelgeprezen BOSS-trapversterkerserie om je gitaarambities naar een hoger niveau te tillen. Het vlaggenschip Katana Artist Gen 3 brengt je de ultieme Katana-ervaring, met 100 watt klasse AB-vermogen, een aangepaste 12-inch Waza-luidspreker en een groot aantal geavanceerde toontools. Nieuwe Tube Logic-verbeteringen verrijken het kernplatform met een nog groter geluid, gevoel en respons, waaronder een expressief Pushed-versterkerkarakter en een unieke Bloom-optie die het gevoel en de respons van de versterker revoicet. BOSS Tone Studio is ook bijgewerkt, waardoor uw bewerkingsworkflow intuïtiever is dan ooit.

Belangrijkste kenmerken

 • Katana-versterker van de derde generatie met geëvolueerd Tube Logic-geluid en expressiviteit
 • Vlaggenschip 100 watt comboversterker met geavanceerde toontools en een op maat gemaakt kastontwerp
 • Opvallend grijs en zwart matrixrooster
 • Op maat gemaakte 12-inch Waza-luidspreker realiseert de klassieke Britse stack-luidsprekerklank met een betere belastbaarheid
 • Zes versterkerkarakters, inclusief het nieuw ontwikkelde Pushed-type, plus een selecteerbare variatie voor elk
 • De Bloom-schakelaar schakelt een speciaal circuit in dat het gevoel en de respons van de versterker herstemt
 • Vijf onafhankelijke effectsecties: Booster, Mod, FX, Delay en Reverb
 • Solosectie met speciale niveauboost en delay-effect
 • Driewegcontour voor het vormgeven van de algehele toonkleur
 • Drie selecteerbare Global EQ-opties
 • Drie Cabinet Resonance-opties: Vintage, Modern en Deep
 • Acht tooninstellingsgeheugens voor het opslaan van alle versterker- en effectinstellingen
 • Power Control voor het bereiken van een krachtige versterkertoon en respons bij lage volumes
 • Bijgewerkte Boss Tone Studio-app (Windows/macOS) voor bewerken op afstand vanaf een computer of mobiel apparaat
 • Download en deel Katana-geluiden op BOSS Tone Exchange
 • Compatibel met geluiden die zijn gemaakt op eerdere Katana-modellen van podiumklasse

Veelzijdige connectiviteit

 • Power Amp In voor voorversterkers, modelers en multi-effecten
 • Stereo Expand-functie om te koppelen met een tweede Katana-versterker
 • Verzend-/retourlus voor externe pedalen
 • Stereohoofdtelefoonaansluiting, 1/4-inch en XLR-lijnuitgangen en USB-uitgang met IR-gebaseerd kastgeluid
 • Drie luidsprekeraansluitingen: één 8 ohm en twee 16 ohm (8 ohm totale belasting ondersteund)
 • Tracks in muziekproductiesoftware opnemen/afspelen op een computer of mobiel apparaat* via een USB-C®
 • MIDI-ingang voor geavanceerde afstandsbediening

*Compatibiliteit met alle apparaten en software van derden kan niet worden gegarandeerd.

Uitbreidingsopties

 • Aansluitingen voor maximaal twee voetschakelaars en een expressiepedaal
 • Ondersteunt de GA-FC en GA-FC EX voetcontrollers voor volledige podiumcontrole
 • Optionele Bluetooth® Audio MIDI Dual Adapter (BT-DUAL) voor het draadloos afspelen van audio vanaf een mobiel apparaat en bewerken op afstand via de BTS-app (iOS/Android)
 • Breid uw geluid uit met één of twee externe luidsprekerkasten

BOSS Tone Studio

 • Nieuw bijgewerkte interface voor een meer intuïtieve workflow
 • Pas de ingebouwde effecten aan met meer dan 60 premium BOSS-types
 • Gedetailleerde versterker- en effectbewerkingstools, inclusief diepgaande parameterregelaars, effectvolgorde en meer
 • Pas het IR-gebaseerde kastgeluid aan voor de hoofdtelefoon, lijnuitgangen en USB-opname-uitgang
 • Stem de drie contourinstellingen nauwkeurig af
 • Pas de drie Global EQ's aan
 • Effectloop-regelaars, inclusief post-amp/post-reverb-positionering en serie-/parallelle werking
 • Bewaar en organiseer Livesets voor verschillende speeltoepassingen

Gesteund door onze geavanceerde Tube Logic-versterkerarchitectuur en reactief klasse AB-vermogen, is de BOSS Katana-serie sinds de introductie in 2016 een standaard geworden voor gitaristen overal ter wereld. Katana-versterkers belichamen tientallen jaren ontwikkelingskennis van BOSS en bieden professioneel, op buizen geïnspireerd geluid in combinatie met moderne voordelen zoals ingebouwde effecten, geheugenherinnering met één druk op de knop, diepgaande geluidsaanpassing en een lager gewicht. Katana Gen 3 tilt de line-up naar een hoger niveau met nog meer bereik en veelzijdigheid, waardoor je een speelervaring krijgt die verder gaat dan andere versterkers.

De topklasse Katana Artist Gen 3 is gebouwd om te voldoen aan de geavanceerde behoeften van gevorderde gitaristen. Talrijke tools voor prestatie- en klankvorming hebben directe paneelbediening voor snelle toegang, samen met diepgaande aanpassingsopties via BOSS Tone Studio. De op maat gemaakte 12-inch Waza-luidspreker, ontwikkeld door BOSS, biedt het ware karakter en de respons van de beroemde 25-watt Britse stack-luidspreker uit de jaren 60, met moderne belastbaarheid. De zorgvuldig afgestelde combokast maximaliseert het volledige potentieel van de versterker en levert een soepel, krachtig en bevredigend geluid met een breed klankbord en een semi-gesloten ontwerp.

Tube Logic reconstrueert buizencircuits en al zijn complexe interacties op componentniveau. Onze aanpak blijft evolueren met verfijningen van de vijf versterkerkarakters die beschikbaar waren in eerdere Katana-modellen, waaronder het iconische high-gain Brown-type. Het nieuwe Pushed-personage benadrukt interne dynamische verbeteringen met de aanraakgevoelige versterking van een gedreven, zuivere combo. Alle zes versterkerkarakters bevatten ook een variatie voor 12 onderscheidende tonen. Als we verder gaan, schakelt de Bloom-schakelaar een speciaal circuit in dat een totaal ander versterkergevoel introduceert. Het geluid komt tot leven met een scherpere aanval en een rijk dynamische low-end respons, twee kenmerken die moeilijk in één keer te bereiken zijn.

Zoals elke liefhebber van buizenversterkers weet, wordt het geluid rijker, voller en responsiever naarmate je het volume hoger zet. Helaas wordt het voor veel speelsituaties ook veel te luid. Een externe stroomverzwakker is een gebruikelijke oplossing, maar deze kan artefacten introduceren die de toon en het gevoel van de versterker kleuren. De geïntegreerde Power Control in Katana Gen 3 levert het beste van alle werelden, waardoor je een krachtige versterker kunt gebruiken zonder nadelige gevolgen voor het geluid. Draai gewoon aan de paneelknop om op transparante wijze het niveau te benutten voor alles, van live optredens op het podium tot dagelijkse slaapkamerjams.

Katana Artist Gen 3 beschikt over vijf gelijktijdige effectcategorieën, boordevol essentiële selecties uit de historische BOSS-bibliotheek. Booster-, Mod-, FX-, Delay- en Reverb-secties bieden verbeterde geluidskwaliteit en toegang tot 15 unieke effecten. Er is ook een speciale Solo-sectie met een niveauboost en een vertragingseffect. BOSS Tone Studio ontgrendelt extra mogelijkheden, waardoor u de ingebouwde effecten kunt aanpassen uit 60 verschillende typen en diepgaande opties kunt aanpassen die niet beschikbaar zijn via het paneel van de versterker. En wanneer de optionele Bluetooth® Audio MIDI Dual Adapter is geïnstalleerd, kunt u draadloos geluiden tijdens het optreden bewerken met behulp van de BTS-editor-app op uw smartphone.

BOSS Tone Studio voor Katana Gen 3 biedt nieuwe visuele verbeteringen en grafische aanpassingsopties waarmee je je klank sneller en intuïtiever kunt maken. Ontdek versterker- en effectbewerkingstools, verander de effectvolgorde en geef vorm aan het algehele geluid met de driewegcontourbediening en meerdere EQ's. Kies systeembrede instellingen en gedragingen. En organiseer aangepaste opstellingen voor al je optredens. Je hebt ook toegang tot BOSS Tone Exchange, waar je professionele setups kunt downloaden en geluiden kunt delen met de wereldwijde Katana-gemeenschap.

Katana Artist Gen 3 biedt een groot aantal krachtige tools voor moderne artiesten. Met acht tooninstellingsgeheugens kunt u complete versterker-/effectinstellingen opslaan en oproepen, terwijl de aansluitingen op het achterpaneel afstandsbediening met voetschakelaars, een expressiepedaal en MIDI ondersteunen. De GA-FC en GA-FC EX voetcontrollers breiden uw mogelijkheden nog verder uit en bieden complete podiumbesturingsoplossingen voor uw Katana Gen 3. Schakel tooninstellingen, schakel effecten aan/uit, integreer meerdere expressiepedalen en meer. Het GA-FC EX-model bevat ook een uitbreidingsoptie om uw voetschakelaars te verdubbelen of twee Katana-versterkers tegelijk te bedienen.

Katana Artist Gen 3 vloeit mee met al je creatieve reizen. Breid uw podiumpresentatie uit door een of twee externe luidsprekercabines aan te sluiten (maximale belasting van 8 ohm). Koppel eenvoudig twee versterkers via de Stereo Expand*-functie, met masterbediening vanaf de hoofdversterker en stereo-effecten zoals chorus, delay en reverb, verdeeld over beide versterkers, voor een breed, meeslepend geluid. Of maak verbinding met de Power Amp In-aansluiting om de Katana-voorversterker te omzeilen en gebruik het reactieve klasse AB-vermogensgedeelte om een ​​modeler of een externe voorversterker te versterken.

*Stereo Expand wordt ondersteund op alle Katana Gen 3- en MkII-modellen, behalve de Katana-50 Gen 3 en Katana-50 MkII.

Katana Artist Gen 3 bevat connectiviteit om aan elke behoefte te voldoen. Sluit een koptelefoon aan om rustig te oefenen met stereogeluid. Stuur een feed naar een huis-PA via de XLR- of 1/4-inch Line Out-aansluitingen. En neem op met uw favoriete muzieksoftware op computers en mobiele apparaten via USB-C. Alle audio-uitgangen zijn voorzien van IR-gebaseerd kastgeluid voor een geweldige directe klank, met drie Air Feel-types en twee aanpasbare instellingen in BOSS Tone Studio.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Functies

Aantal kanalen

4

Luidsprekers

12"

Aantal effecten

3

Effect loop

Ja

Aantal ingangen

5

MIDI interface

Ja

Bluetooth

Nee

Begrenzer

Nee


Eigenschappen

Kracht

Kleur


Ingangen en uitgangen

MP3/Line In

Nee

AUX IN

Ja

Microfooningang

Nee

Voetschakelaar ingang

Ja

Hoofdtelefoon uitgang

Ja

Externe luidspreker uitgang

Ja

DI-uitgang

Nee

USB

Ja

Line-Out

Ja

Ingangen

AUX IN, Amp IN Jack 6,3mm, Jack 6,3mm, MIDI IN, Return, Voetschakelaar (2 x)

Uitgangen

Speaker OUT (3 x), Send, Headphone Jack 6,3mm, 6,3mm Line OUT, XLR


Effecten

Ingebouwde effecten

Ja

Reverb

Ja

Compressor

Nee


Verpakking

Voeding

Vermogen (Watt)

100

Werking op batterijen

Nee

Voeding

240V


Toebehoren

Voetschakelaar inbegrepen

Nee


Afmetingen en gewicht

Breedte (mm)

630

Hoogte (mm)

515

Diepte (mm)

248

Gewicht

19 kg


Land

Land van herkomst

Maleisië


Aanbevolen accessoires

Reviews

5 / 5

Gebaseerd op het aantal beoordelingen: 7

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0

Alle beoordelingen zijn afkomstig van geverifieerde klanten die in het verleden een product bij ons hebben gekocht.

V

Velizar G.

bg Vlag

Bulgarije

22.07.2024

Beoordeelde variant

M

Miroslav V.

cz Vlag

Tsjechië

21.07.2024

Beoordeelde variant

J

Jozef B.

cz Vlag

Tsjechië

14.07.2024

Beoordeelde variant

M

Marek Z.

sk Vlag

Slowakije

13.07.2024

Beoordeelde variant

м

минчо к.

bg Vlag

Bulgarije

04.07.2024

Beoordeelde variant