Selecteer het land van levering

Fastfold Wheelcover Black

De ultieme oplossing om uw auto schoon te houden en uw golfuitrusting georganiseerd te houden. Deze innovatieve wieldop is ontworpen voor de meeste golftrolleys en vormt een beschermende barrière die het interieur van uw voertuig tijdens het...
Op voorraad: 6 st.
Verzending morgen ,
2024-08-01
Nu alleen € 13,02 met code MUZMUZ5 
13,70 €
Accessoires voor trolleys Fastfold Wheelcover Black

Fastfold Wheelcover Black

13,70 €

Productcode: FF6400350. | ID: 1138341

Fastfold Wheelcover Black

Dit is een automatische vertaling door software:

De ultieme oplossing om uw auto schoon te houden en uw golfuitrusting georganiseerd te houden. Deze innovatieve wieldop is ontworpen voor de meeste golftrolleys en vormt een beschermende barrière die het interieur van uw voertuig tijdens het transport beschermt.

  • De Wheelcover is gemaakt van duurzame materialen en biedt robuuste bescherming tegen vuil, modder en puin, zodat uw auto onberispelijk blijft, ongeacht de omstandigheden op het parcours. De robuuste constructie is bestand tegen de ontberingen van reizen en levert betrouwbare prestaties, ronde na ronde.
  • De Wheelcover is veelzijdig en praktisch en wordt compleet geleverd met een compacte opbergtas, uitgerust met een handige trekkoordsluiting voor eenvoudig transport en opslag wanneer deze niet in gebruik is.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Kleur volgens fabrikant

Black


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Land

Land van herkomst

China