Selecteer het land van levering

Nieuw

Daler Rowney Simply Soft Pastels Droogpastelset 12 stuks

Set van 12 zachte pastelkleuren. De Simply-collectie is ontworpen om zowel beginnende als beginnende kunstenaars de kans te geven iets nieuws te proberen: gewoon schilderen, gewoon tekenen, gewoon creëren! Het is gemaakt om een ​​kunst- en leuke...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-08-01
Droge pastel Daler Rowney Simply Soft Pastels Droogpastelset 12 stuks

Daler Rowney Simply Soft Pastels Droogpastelset 12 stuks

8,49 €

Productcode: 157500112. | ID: 1137795

Daler Rowney Simply Soft Pastels Droogpastelset 12 stuks

Dit is een automatische vertaling door software:

Set van 12 zachte pastelkleuren. De Simply-collectie is ontworpen om zowel beginnende als beginnende kunstenaars de kans te geven iets nieuws te proberen: gewoon schilderen, gewoon tekenen, gewoon creëren! Het is gemaakt om een ​​kunst- en leuke reis ongecompliceerd te maken, zodat ze zich minder op het gereedschap en meer op hun handwerk kunnen concentreren. Dit betekent dat elk product in de Simply-collectie een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft en toch betrouwbaar en van hoge kwaliteit is.

Pastels Set maakt het gemakkelijk om elke combinatie van vormen en tinten te bereiken! Deze Simply Soft Pastels kunnen direct op een grote verscheidenheid aan ondergronden worden gebruikt. Ze zijn niet giftig en ideaal voor kunstenaars en ambachtslieden van alle niveaus.

Simply Pastels worden gekenmerkt door een fluweelzachte markering. Deze pastelkleuren zijn stevig van consistentie en kunnen met evenveel succes worden gebruikt om brede, vlakke kleurvlakken en gedetailleerd lijnwerk te produceren. Creëer kunstwerken met prachtig gedefinieerde lijnen.

  • Fluweelzachte markering.
  • Vorm in consistentie.
  • Niet giftig en ideaal voor kunstenaars en ambachtslieden van alle niveaus.
  • Makkelijk te gebruiken.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Hardheid


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

12


Land

Land van herkomst

Tsjechische Republiek


Aanbevolen accessoires