Selecteer het land van levering

Nieuw

Essdee Block Printing Essentials Kit Set voor grafische technieken

Alles wat u nodig heeft om uw eerste stappen in hoogdruk te zetten. De Essdee Block Printing Essentials Kit bevat een selectie gereedschappen en apparatuur van goede kwaliteit die u voorzien van alle essentiële benodigdheden die u nodig heeft voor...
Op voorraad: 1 st.
Verzending morgen ,
2024-07-30
Set voor grafische technieken Essdee Block Printing Essentials Kit Set voor grafische technieken

Essdee Block Printing Essentials Kit Set voor grafische technieken

21,90 €

Productcode: L3BPEK. | ID: 1138157

Essdee Block Printing Essentials Kit Set voor grafische technieken

Dit is een automatische vertaling door software:

Alles wat u nodig heeft om uw eerste stappen in hoogdruk te zetten. De Essdee Block Printing Essentials Kit bevat een selectie gereedschappen en apparatuur van goede kwaliteit die u voorzien van alle essentiële benodigdheden die u nodig heeft voor blokprinten.

Kit bevat:

  • 2 x SoftCut-snijblokken 150 x 105 mm
  • 100 ml premium blokdrukinkt (zwart)
  • Essdee Inktroller met paars handvat (65 mm breed)
  • Lino-handgreep met aluminium ferrule waarmee de messen en de Baren-basis eenvoudig kunnen worden gemonteerd en vastgedraaid
  • Barenbasis en dop
  • Linosnijder Stijl A – Een veilige linosnijder met een verzonken snijkant. Ideaal voor jongere of minder ervaren gebruikers. Deze gebruiksvriendelijke messen hebben speciaal ontworpen ‘vleugels’ om uw hand te beschermen en veilig te kunnen snijden. De vleugels voorkomen ook dat de frees te diep snijdt, wat elke keer weer resulteert in een consistente, zuivere snijlijn.
  • Linosnijder Stijl 1 – Voor fijne lijnen en kruisarcering. Duw een frees nooit dieper dan de zijkanten van de punt. Een lijn van 0,5 mm of minder is mogelijk op SoftCut-materiaal en iets breder in Lino. Wees voorzichtig bij het inkten over fijne lijntjes, aangezien deze kunnen opvullen.
  • Lino Cutter Style 2 – Een universeel en eenvoudig te gebruiken gereedschap met een lage aanvalshoek. Vaak gebruikt als basisgereedschap voor de eerste keer om lijnen tot 1,5 mm of minder te snijden.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Verpakking

Pakket omvat

Lino (2 x), Handvat (1 x), Linoskårne rulle (1 x), Spade til linosnit (2 x), Farve til linosnit (1 x)


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires