Selecteer het land van levering

Deal

Lukas Terzia Cardboard Box Set olieverf 12 x 12 ml

Set van 12 olieverf. LUKAS Terzia olieverf is ontworpen om een ​​onvergelijkbare prijs-kwaliteitverhouding te leveren. Ze bieden een goede dekkracht, een uitstekende kleurintensiteit en dekking en bieden de typische boterachtige consistentie van...
Op voorraad: 1 st.
Verzending vandaag ,
2024-07-29
21,20 €
Olieverf Lukas Terzia Cardboard Box Set olieverf 12 x 12 ml

Lukas Terzia Cardboard Box Set olieverf 12 x 12 ml

21,20 €

Productcode: 761010000. | ID: 1136995

Lukas Terzia Cardboard Box Set olieverf 12 x 12 ml

Dit is een automatische vertaling door software:

Set van 12 olieverf. LUKAS Terzia olieverf is ontworpen om een ​​onvergelijkbare prijs-kwaliteitverhouding te leveren. Ze bieden een goede dekkracht, een uitstekende kleurintensiteit en dekking en bieden de typische boterachtige consistentie van LUKAS.

Met LUKAS Terzia Oil leveren wij een assortiment kunstenaarsolieverf dat qua prijs/prestatie niet te vergelijken is. Er worden alleen onvervalste, lichtechte pigmenten gebruikt om een ​​uitzonderlijke kleurintensiteit te garanderen. Lijnzaad- en zonnebloemolie van hoge kwaliteit als bindmiddel garanderen een goede hechting en een constante droogtijd zonder barsten. Omdat bij lichte tinten zonnebloemolie de voorkeur verdient boven de donkere lijnolie, wordt de mogelijke vergeling tot het technisch haalbare minimum beperkt.

De olieverf kan vanuit de tube worden aangebracht met een penseel of een schildersmes. Het kan zowel puur als transparant worden gebruikt, bijvoorbeeld verdund met terpentijnolie. Bovendien zijn LUKAS Terzia Oil-kleuren gemakkelijk mengbaar met alle andere LUKAS-oliereeksen, van de professionele kwaliteit 1862 Oil tot de premium kwaliteit Studio Oil en BERLIN watermengbare olieverf, evenals LUKAS-schildermediums voor olieverf.

De 12 tinten in de set kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, omdat ze op een grote verscheidenheid aan schilderoppervlakken kunnen worden aangebracht, of het nu klassiek is op gespannen canvas, op canvaspanelen of oliepapier, die bijzonder geschikt zijn voor kleiner werk of studiedoeleinden, of op welke houten plank dan ook, zoals oude meesters dat al beoefenden. Het is echter in ieder geval belangrijk om het schilderoppervlak voor te bereiden met een primer. Hierdoor wordt de ondergrond geïsoleerd en wordt de opname van het bindmiddel voorkomen, waardoor de kleur glanzend blijft en niet broos wordt. LUKAS Terzia Olieverf biedt de frequente gebruiker een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor het schilderen van achtergronden en werken op groot formaat.

  • Onvervalste lichtechte pigmenten
  • Hoge lichtechtheid
  • Gemakkelijk te mengen met alle andere LUKAS-olieassortimenten
  • Glad lichaam
  • Droogt binnen 5 dagen op tot een zijdeglanzende glans
  • Biedt de frequente gebruiker een uitstekende prijs-prestatieverhouding voor het schilderen van achtergronden en werken op groot formaat

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Serie


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

12


Afmetingen en gewicht

Volume


Land

Land van herkomst

Groot Brittannië


Aanbevolen accessoires